Honeymoon… waar naartoe?!

Eindelijk komt de zon naar ons landje en kan de zomer beginnen! Zon ja, dat kun je ook wel gebruiken tijdens de huwelijksreis. Maar waar ga je naartoe met jullie honeymoon? Kies je voor een avontuurlijke en actieve reis, heerlijk relaxen op een hagelwit strand of een bijzondere cruise?

Bron: Pinterest

Een aantal van de meest geboekte bestemmingen zijn; Mexico, Malediven, Zuid Afrika, Thailand, Bali, Aruba, Fiji, Hawaï, Dubai en Mauritius. Populaire gebieden voor een cruise zijn de Caribbean, Middelandse Zee, Noorse fjoren en de Bahamas.

Let bij het plannen van jullie huwelijksreis goed op de mogelijkheden van jullie gewenste bestemming. Willen jullie richting Zuid Amerika, moet je rekening houden met het orkaanseizoen. Landen in Azië, de Malediven, Cuba en Zuid-Afrika hebben een regenseizoen.

Bron: Pinterest

Tip: zorg dat de koffer al voor een gedeelte is ingepakt
Ook is het fijn om na de bruiloft nog even thuis bij te komen van de dag. Zo kun je rustig de laatste spullen inpakken en ontspannen op huwelijksreis gaan. Het meest prettig is om tussen de 2-3 dagen na de bruiloft op vakantie te gaan. En een belangrijke tip: Zorg dat je voor de bruiloft grotendeels je koffer hebt ingepakt. Zo kun je na de bruiloft rustig alle kaartjes lezen, cadeaus uitpakken en envelopjes tellen 🙂

WeddingGifts en prijzen..
Eind april is het weer zover: de verloting van de prijzen met als hoofdprijs je huwelijksdag op een locatie naar keuze ter waarde van maximaal € 10.000,-!

Naast deze fantastische hoofdprijs verloten wij een overnachting in een suite, 2x een gratis Weddingconsult van HIP Weddings en 2x een Decoratie & Styling consult inclusief bruidsboeket van Total X.

Geef je definitief geboekte locatie hier door en maak kans op één van de mooie prijzen. Tevens ontvang je de WeddingGifts met onder andere een Douglas Cadeaubon t.w.v. € 10,-

Babynieuws!
Op maandag 8 april 2013 is onze collega Marja trotse moeder geworden van zoontje Thijs…

Wij wensen de kersverse ouders en Thijs veel geluk toe!

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: