Ja, ik wil in Delft (s Blauw)

Something Delfts Blue
Denk je aan Delft, dan denk je ongetwijfeld ook aan Delfts Blauw. De stad is onlosmakelijk met dit imago verbonden. Kiezen jullie voor Delft als locatie om te trouwen, dan kan je overwegen om je bruiloft ook een ‘Delfts Blauwe’ draad te geven. Bijvoorbeeld door diverse blauwe details op te nemen.Hoeven jullie gelijk ook niet mee na te denken over het ‘Someting Blue’ op de bruiloft. Het mooie contrast van (donker)blauw met wit. Ik blijf het een geweldige combinatie vinden

Trouwkever.ammer.nl

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een prachtige blauwwitte Kever als trouwvervoer?

Blauwe high heals kunnen uiteraard ook niet ontbreken. Ga jij voor een witte jurk, dan kunnen je bruidsmeisjes gehuld gaan in beeldig blauw. De bruidegom en de (mannelijke) getuigen kunnen kiezen voor een blauwe stropdas. Zorg er wel voor dat de blauwe tinten met elkaar worden afgestemd.

Fotocredit: The Perfect Palette, girlsfab.com

Als decoratie kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor grote ronde reuzenballonnen in wit en de kleur blauw, of lampionnen in deze kleuren. Met de Delfts Blauwe tegeltjes kan je voor de ‘huisstijl’ uiteraard alle kanten op, verwerk dit bijvoorbeeld in de menukaarten, tafelschikking kaartjes, ‘centerpieces’ en uitnodigingen. Meer inspiratie voor een Delfts Blauwe bruiloft op Pinterest »

Fotocredit: Etsy.com, Affordable Elegance Bridal, Seattle Weddings, Celebration.co.za

 

Delft Blue By Me
Het Delfts Blauwe aardenwerk is hét souvenir van Delft. Daar heeft het Delfts toeristenbureau creatief op ingespeeld. Tegenwoordig is het mogelijk om een eigen foto te maken in Delfts Blauw om deze vervolgens op een aardenwerken bord, een tegel of op een ansichtkaart te laten drukken. Een leuk bedankje of aandenken aan de bruiloft en jullie bruiloftgasten! Dit gaf me gelijk inspiratie voor een leuk gastenboek: Huur een photobooth en laat je gasten op de foto zetten met als achtergrond een Delfts Blauwe achtergrond en/of omlijsting!

Activiteiten
Wanneer jullie op pad gaan om in of rondom Delft een bruidsreportage te maken, is er in Delft voldoende te doen om je gasten deze tijd te laten overbruggen. De historische stad leent zich voor rondleidingen (of bij mooi weer een heerlijk drankje op een gezellig  terras). Ook kunnen jullie samen met jullie gasten een rondvaart maken door de grachten.

‘Delft: Creating history’: creëer jullie eigen geschiedenis in één van de Toptrouwlocaties die deze innovatieve, historische en sfeervolle stad te bieden heeft.

Stadsherberg De Mol
Elkaar het Ja-woord geven op een locatie in Middeleeuwse stijl? Stadsherberg de Mol is door de gemeente Delft aangewezen als officiële trouwlocatie. Met de Oopen Haard als achtergrond kan uw huwelijk op een sfeervolle wijze en op een bijzonder plaats gesloten worden. Bekijk deze locatie op Toptrouwlocaties.nl »

De Brasserij

De Brasserij  Deze moderne stadsboerderij helpt jullie graag om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor een huwelijksfeest. Bekijk deze locatie op Toptrouwlocaties.nl »

De 18e eeuw
De authentieke Kasteelzaal, welke onderdeel uitmaakt van Stadsherberg de Mol in Delft, is bijzonder geschikt om elkaar het Ja-woord te geven. Wij nemen u mee terug naar de 18e Eeuw. De eeuw van de sierlijke rococo, elegante jurken en rijk opgedekte tafels. Bekijk deze locatie op Toptrouwlocaties.nl »

De Lindenhof

De Lindenhof
Het schitterende monumentale pand bestaat uit meerdere ruimtes met ieder een eigen karakter. De authentieke Toneelzaal uit 1914 met een podium en kolossale kroonluchters is bijvoorbeeld geschikt voor een feestavond of receptie. Van af de Torenzaal met eigen bar en zitjes heeft u een prachtig uitzicht op het feest. En bij mooi weer is een receptie onder de grote bomen op het terras onvergetelijk.  Bekijk deze locatie op Toptrouwlocaties.nl »

 

 

Altena Hoeve
Sfeervol trouwen in landelijk groen. Voor zo’n huwelijk kunt u terecht bij de  Altena Hoeve, een officiële Delftse trouwlocatie  met een exclusieve ambiance. Na de huwelijksceremonie is deze romantische toplocatie ook ideaal voor een onvergetelijk bruiloftsfeest. Bekijk deze locatie op Toptrouwlocaties.nl » 

De Schaapskooi

De Schaapskooi

Warm, sfeervol, gezellig, rustiek maar met een moderne stijlvolle uitstraling. Daarbij opgeteld oog voor detail, persoonlijke benadering, service, kwaliteit en een goed inlevingsvermogen geeft een totaalbeeld van De Schaapskooi en ons team. Bekijk deze locatie op Toptrouwlocaties.nl » 

Auteur: Angelique Aalders

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: