Kapselstress, internethuwelijk en The Big Wedding

Stylingtips voor je bruidskapsel
Chique, romantisch, klassiek of hip. Alleen al voor het vinden van je bruidskapsel gaat er een wereld voor je open. Een sluier, haarband, bloemen, een lint, een birdcage veil of tiara. Belangrijk is te kijken wat bij jou en bij je jurk past. Laat je ook goed adviseren door je stylist.

Internethuwelijk
Steeds meer singles vinden elkaar via internet. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Montreal is alleen al in Amerika het aantal internet huwelijken met 14% gestegen. Ook merken wij dat de internetliefdes sneller in het huwelijksbootje stappen dan stellen die elkaar op een andere manier hebben gevonden.

Lauren Verster trouwt 2 bruidsparen
AVRO-presentatrice Lauren Verster heeft dinsdag 7 mei twee stellen in het ja-woord begeleid, waarbij zij eenmalig haar taak als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand uitvoerde. Lauren is 8 april beëdigd tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand om, ter ere van de release van de romantische comedy The Big Wedding, dit huwelijk te kunnen sluiten.


Foto: Amy Kouwenhoven

De gehele ceremonie werd begeleid door Lauren, waarbij ze allereerst mocht assisteren toen de akte van de stralende Miriam en Marcel werd getekend. Vervolgens mocht ze haar taak als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand uitoefenen bij een verliefde Jan en Moniek. Nadat het ja-woord was uitgesproken en de taart was aangesneden, volgde het startschot voor de eerste toost met de newlyweds.

Kijk hier voor de trailer van deze nieuwe komedie die vanaf 9 mei in de bioscopen draait.

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: