Bruidspaar gezocht voor glamour wedding

De winnaar van de TopTrouwlocatie Award van Nederland, Green Village, is op zoek naar een Topbruidspaar voor een zeer speciale happening. Als deelnemer aan Lekker Laren van 22 t/m 25 augustus is de locatie op zoek naar een bruidspaar dat zich in de echt wil laten verbinden tijdens dit zomerse evenement.

Op zaterdag 24 augustus zal de huwelijksvoltrekking om 16.00 uur op het podium plaatsvinden, te midden van dit culinaire festival.

Sonny’s Inc. zal de hele ceremonie live begeleiden en ten overstaan van volledig Laren kan het bruidsbaar volmondig ‘ja, ik wil’ roepen!

Glamour Huwelijk van het Gooi
Er wordt voor een speciale VIP-tent gezorgd zodat jullie en al jullie gasten daar hartelijk ontvangen worden. De bruidstaart kan hier worden aangesneden en ook het diner vindt hier plaats. Vervolgens kan jullie gezelschap genieten van een superoptreden van Sonny’s Inc. Dit zal het glamour huwelijk worden van het Gooi……

Zijn jullie geïnteresseerd? Neem dan contact op met Justin van Hooijdonk van Green Village. 030-6039114 of info@Green-village.nl.

Het programma
15.00 Ontvangst gasten, maximaal 50, in Tent van Green Village met Hollands aperitief en Fingerfood;
16.00 Huwelijksvoltrekking op het podium onder live begeleiding van Sonny’s Inc.;
16.30 Aansnijden bruidstaart & champagne;
17.30 Walking diner;
18.30 Einde diner aansluitend feest met Sonny’s Inc. 

Champagnedames en hofdames

Op zoek naar een originele noot op je huwelijk? In plaats van een champagnetoren een knappe dame die a la minute je glas volschenkt, een hofdame die jullie hapjes, cupcakes of dessert uitserveert of Het Biologische Boerinnetje die met een gras beklede kruiwagen vrolijk gekleurde groenten en biologische streekproducten uitserveert.

Juist door extra’s toe te voegen en het net iets anders te doen zorg je voor een gepersonaliseerd en origineel huwelijk. Op zoek naar net wat anders? Hostess- en modellenbureau Buck Models staat voor jullie klaar om mee te denken met hun leuke concepten.

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: