De suite gaat naar…

Deze maand hebben wij weer een bruidspaar mogen verrassen met een overnachting in een suite. Afgelopen maand was het de Suite van het Parkhotel in Amsterdam

Het gelukkige bruidspaar is Evelien & Bas:

Hoi Annemieke,
Wat waren we ontzettend verrast toen we het telefoontje ontvingen van Toptrouwlocaties! We zijn ontzettend blij met de prijs en gaan zeker deze zomer genieten van een lekker weekendje Amsterdam mede mogelijk gemaakt door de gewonnen overnachting in het Parkhotel van Toptrouwlocaties.nlAlsnog hartelijk bedankt voor de leuke prijs! Groetjes Evelien en Bas

De populairste trouwdag van 2013 is aanstaande vrijdag 7 juni. 

Dit blijkt uit onderzoek van Trouwkaarten.nu. Het Centraal Bureau voor de Statistiek geeft aan dat deze week (week23) de populairste periode is om te trouwen is van het jaar.

Vrijdag populair

Wellicht is de datum 6-7-2013 populair omdat 6+7=13. De populairste dag om te trouwen is überhaupt de vrijdag. Vier op de tien paren kiezen voor een huwelijk op vrijdag. Ook de maandag en de woensdag zijn populair, omdat  trouwen in veel gemeenten dan goedkoper is of zelfs gratis. Op zondag vindt slechts 1 procent van de huwelijken plaats. (Bron: Telegraaf.nl. Kijk hier voor het hele artikel.)

 

Trouwfeest verstoord door woeste Tyrannosaurus

Officiële trouwfoto’s en traditionele eventkiekjes zijn doorgaans erg saai. Fotograaf Quinn Miller pakte het anders aan, en liet een nijdige dinosaurus los op het bruidspaar en de genodigden.  

Een stockbeeld van een uit de kluiten gewassen Tyrannosaurus rex, wat acteertalent van het aanwezige gezelschap en de nodige dosis beeldbewerkings- vaardigheden. Meer had de Amerikaanse fotograaf Quinn Miller niet nodig om de beste trouwfoto ooit te maken.

Een grotere versie van de afbeelding, voor wie de verschrikte gelaatsuitdrukkingen van de bruidsjongens en -meisjes wil zien, vind je hier. Een ideetje voor jouw evenement?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Bron: Eventplanner.nl).

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: