Trouwjurk van toiletpapier

Wie wil dat niet? Een customized wedding met uiteraard een trouwjurk die speciaal voor jou gemaakt is? Maar nog leuker is dit als je ook voor een klein prijsje kan…Voor de bruiden die geen heel hoog budget hebben of gewoon heel creatief zijn is er nu de trouwjurk van toiletpapier!

Ja, je leest het goed: tegenwoordig bestaan er trouwjurken van toiletpapier. In deze tijden van crisis dé  oplossing voor een goedkope bruiloft. De website Cheap Chic Weddings daagde vrouwen uit om creatief aan de slag te gaan met alleen toiletpapier, lijm en tape.

De winnaar van de wedstrijd was Mimoza Haska. Zij creëerde een indrukwekkende jurk die veel weg had van de ballerina’s uit de film Black Swan. Deze keer alleen een witte, papieren versie dus. De jurk bestaat uit ontelbaar veel ruches en loopt aan de onderkant schuin weg. Het glinsterende Black Swan-achtige haaraccessoire maakt het plaatje af. Nathalie Portman, eat your heart out!

Er is dus altijd een oplossing wanneer je een laag budget hebt voor de bruiloft. Sla een flinke lading toiletrollen in en ga creatief aan de slag! Het is alleen te hopen dat het op de grote dag niet met bakken uit de lucht komt. Een doorweekte jurk van toiletpapier is niet bepaald charming

Trouwbeurzen

Naast alle mooie locaties op onze site, kun je ook op de hoogte blijven van de bruidsbeurzen door heel Nederland. Kijk wanneer er een trouwbeurs is bij jou in de buurt en laat je inspireren door alle leveranciers.

Huwelijk prinses Madeleine

op 8 juni was het zover, een royal wedding en dit keer in Zweden. Prinses Madeleine trouwde met haar Christopher O’Neill. De prinses koos voor en prachtige creatie van Valentino, dezelfde ontwerper die ook de trouwjurk van onze eigen Koningin Maxima ontwierp. Uiteraard willen wij je de trouwfoto niet onthouden.

 

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: