Zomerse beautytips + Zac Posen lanceert bruidscollectie

Goed nieuws voor alle bruiden in spé en fans van Zac Posen: de ontwerper heeft voor de Amerikaanse winkelketen David’s Bridal een betaalbare collectie bruidsjurken gemaakt.

De collectie, Truly Zac Posen genaamd, is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bij David’s Bridal, een betaalbare Amerikaanse keten die is gespecialiseerd in bruidsjurken. De jurken , ook verkrijgbaar in grote maten, kosten tussen de 630 en 1.000 euro.

Posen: “Voor veel vrouwen is hun bruiloft de enige gelegenheid om een bijzondere jurk te dragen. Nu kunnen ze voor een redelijk bedrag een unieke jurk kopen. Dat heb ik nog nooit ergens gezien.”

 


Coco Rocha

Posen maakte eerder een bruidsjurk voor model Coco Rocha, toen ze in 2010 met James Conran trouwde, maar dit is zijn eerste complete collectie bruidsjurken.

Nog beter nieuws: vanuit Nederland zijn de trouwjurken te bestellen. Wedding bells!

bron: grazia.nl


Trouwen in het zonnetje – De beautytips

Met de (verre) vooruitzichten op warme dagen is het voor de aanstaande bruiden belangrijk goede make-up te gebruiken. Door de warmte krijg je veel sneller een glimmende huid wat niet mooi is voor de foto’s. Hierbij een paar tips om ervoor te zorgen dat je een mooie en natuurlijke anti-shine look hebt op de Big Day.

– Je huid kan gekoeld worden door een toner, die ervoor zorgt dat je een zachte, ontspannen huid hebt met je normale textuur.

– Leg een basis aan door middel van een prime. Het merk Nars heeft de Pro Prime en de Smudge Proof voor de oogschaduw zodat zelfs met extreme hitte de make-up die je daarna aanbrengt goed blijft zitten.

– Belangrijk is dunne laagjes te gebruiken zodat de huid goed kan blijven ademen en de make-up goed op de juiste plek blijft.

– Een créme rouge is een goede manier om een dun laagje toe te voegen dat blijft plakken aan de foundation.

– Lipstick moet blijven zitten, maar ook hydrateren. Zorg voor een goede lipstick die de lippen niet uitdroogt en die ook niet de hele tijd bijgewerkt moet worden. Laat je hier goed over adviseren.

– Gebruik waterproof mascara (ook als het niet warm is trouwens)

– Na het aanbrengen van de make-up kan er nog een spray worden gebruikt die ervoor zorgt dat de make-up niet uitloopt.

Liefs, Marja, Laura & Annemieke
De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: