Papa’s Beach House officiële trouwlocatie

Sinds afgelopen vrijdag is het vernieuwde Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse bos een officiële trouwlocatie. Door de ondertekening is de locatie bij huwelijksplechtigheden een “huis der gemeente” geworden, maar dan wel een aan het strand!

Huwelijksplechtigheden op deze locatie hoeven nu niet meer door een goedkeuringstraject en dat is prettig voor de bruidsparen.

Romantische strandlocatie
Om als officiële trouwlocatie benoemd te worden dient voldaan te worden aan een aantal eisen zoals veiligheid en toegankelijkheid. De mogelijkheid om te trouwen in de buitenlucht op een romantische locatie heeft vele bruidsparen doen kiezen voor Papa’s Beach House. Op het terras aan het strand is zelfs een podium voor de huwelijksceremonie met uitzicht op het meer. Voor de receptie of het feest is een aparte zaal beschikbaar met een eigen terras. Er is ook een omkleedruimte voor het bruidspaar beschikbaar.

Het Beach House is onderdeel van Claus Hotel & Event Center, waar ook het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel bij hoort. Het hotel beschikt over mooie bruidssuites en er zijn diverse combinatie-arrangementen mogelijk.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: