Samen de skyline van New York bewonderen

We hebben het regelmatig over honeymoons, wat zijn de mooiste spots, waar kun je ultiem van elkaar genieten, wat zijn de beste bestemmingen voor jullie wittebroodsweken? Maar, als je niet zo van bounty eilanden houdt en liever samen een citytrip maakt, staat New York natuurlijk zeker in de bucket list!


De skyline van New York kennen we uit vele films, van prachtige zwart/wit ansichtkaarten met op de voorgrond het Vrijheidsbeeld of Yellow Cabs. En ja, we willen dat allemaal natuurlijk graag met eigen ogen zien, beleven! Nu is er een reden bijgekomen om de skyline live te bewonderen: het hoogste punt van het One World Trade Center is namelijk bereikt. De bouw van de 541 meter hoge wolkenkrabber zal dit jaar nog worden afgerond. Het is een indrukwekkende verschijning in het silhouet van New York.

De beste manier om de nieuwe skyline te bewonderen is vanaf de Hudson River, vanuit een boot van glas

Imposante metropool
Dit kan op aangename wijze met Bateaux Dinner Cruise. Je vaart langs alle beroemde bruggen en gebouwen van New York. Vanuit een luxe boot met glazen dak ontdek je de vele bouwstijlen die de stad rijk is. Brooklyn Bridge, Chrysler Building, Empire State building en het Statue of Liberty. Én het nieuwe One World Trade Center. Zowel de skyline van Lower Manhattan als van Midtown Manhattan komen prachtig in beeld. Onder het genot van een culinair viergangendiner zie je de imposante metropool oplichten. Op de achtergrond klinkt live jazz muziek. Je boekt deze dinnercruise eenvoudig, inclusief vliegreis en hotel, via Stedentrips.nl.  

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: