10 tips voor een romantisch aanzoek

Zomerse aanzoeken

Met deze hemelse temperaturen heb je geen buitenlandse stranden nodig om aan je dosis zomerkriebels te komen. En wat is er nu leuker om de liefde van je leven ten huwelijk te vragen?!

Hier een paar leuke tips voor een goed georganiseerd en mooi aanzoek.

  1. Plaats in de krant die je vriendin leest een full-page aanzoek
  2. Stuur je vriendin op speurtocht langs jullie favoriete locaties/plekjes door middel van handgeschreven hints. Als ze bij de laatste hint komt, zit jij daar als prijs op 1 knie met een prachtige verlovingsring in je hand
  3. Binnenkort op vakantie? Vraag je vriendin op 10.000 km hoogte! (weet wel zeker dat ze ja gaat zeggen aangezien het vliegtuig waarschijnlijk vol is)
  4. Vraag jullie beste vrienden en familie om op een mooie plek klaar te staan met t-shirts aan waarop de letters ‘WILL YOU MARRY ME’ op staan
  5. Plaats, nadat je vriendin naar bed is gegaan, een verlovingsring in haar sieradenbox. Als ze de volgende ochtend haar sieraden om doet zal ze totaal verbaast zijn
  6. Doe alle lampen uit en maak een pad van kaarsen door jullie huis. Aan het einde van het pad maak je een mooi hard van kaarsen waarin jij op je knie zit met een verlovingsring in je hand.
  7. Verzamel allemaal kartonnen dozen, van groot naar klein. Pak ze in en stop ze allemaal in elkaar. In het kleinste doosje zit uiteraard een ringendoosje. Plaats de dozen in het midden van je woonkamer of tuin en versier hier omheen met bloemen en kaarsen. Zorg dat je de buurt bent zodat als ze het laatste doosje in handen heeft, je aan komt lopen met de ring in je handen.
  8. Plaats in haar slaap de ring voorzichtig om haar vinger en verras haar de volgende ochtend met een heerlijk ontbijt met champagne. De echte verrassing komt als ze haar nieuwe ring ontdekt.
  9. Hang een mooi lint van de ene kant van het huis naar de andere kant. Plaats kleine kaartjes met daarop de mooiste momenten uit jullie relatie. Aan het einde van het lint hangt de ring…
  10. Maak een filmpje waarop je haar ten huwelijk vraagt. Zet deze klaar onder het mom dat je samen een film wilt gaan kijken…

Probeer het aanzoek te filmen of te fotograferen voor de mooiste foto’s. Je kunt ook een live-stream kanaal (ustream.com) maken en nodig jullie vrienden en familie uit om te kijken naar je aanzoek.

Alleen als je heel zeker weet dat je vriendin “Ja” gaat zeggen kun je een aanzoek ‘an publiek’ doen. Bij enige twijfel houdt het dan voor jullie twee.

 

Kaarten, kaartjes en kaarsjes

Al tijden op zoek naar die originele kaarten die je op Pinterest hebt gezien? Ze zijn gewoon te verkrijgen in België! Microwood maakt op maat gemaakte en gepersonaliseerde houten enveloppen, uitnodigingen, save the dates en kaarsjes. Kijk op www.microwood.com voor meer voorbeelden en informatie.

 

Trouwjurk gemaakt van Lego

De Japanse Rie Hosokai heeft een trouwjurk ontworpen die van top tot teen gemaakt is van Lego stenen. De creatie is ontwikkeld voor het goede doel Piece of Peace in het Parco Museum in Tokyo. Hoeveel steentjes er precies in de jurk zijn verwerkt en hoelang Hosoka bezig is geweest is helaas niet bekend.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


bron: modeblog.nl

 

Liefs, Marja, Laura & Annemieke

De Locatie adviseurs

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: