Sprookjeshuwelijk 100%NL Kasteel Duurstede

Op zaterdag 17 augustus jl. zijn de winnaars van de 100% NL actie ‘Wens het en krijg het’ getrouwd op Kasteel Duurstede.

Gedurende een aantal weken was op 100% NL de actie ‘Wens het en krijg het’ te horen. Twee weken lang zijn veel mensen verrast en enorm blij gemaakt met allerlei wensen. Voor Vera Smeets kwam een wel hele bijzondere droom uit; zij wenste een compleet verzorgde bruiloft voor haar en haar verloofde.

“Dit is echt geweldig nieuws, vooral omdat we onze bruiloft een jaar hadden uitgesteld vanwege de financiën. Nu kunnen we alsnog dit jaar trouwen,” vertelt de blijverraste Vera.

Dankzij Toptrouwlocaties.nl en Kasteelfeesten.nl werd haar droom afgelopen zaterdag werkelijkheid! Rond 16.00 uur werden zij verwacht bij het kasteel waar na de huwelijksvoltrekking een toost werd uitgebracht op het kersverse bruidspaar, en de bruidstaart werd aangesneden.

Aansluitend werden rondom het kasteel de bruidsfoto’s gemaakt.Omtreeks 19.30 uur werd de barbecue aangestoken, waarna de feestavond spetterend van start ging.

Ook uw bruiloft vieren op Kasteel Duurstede? Klik op deze link voor meer informatie.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: