Toptrouwlocaties verloot weer een suite!

Toptrouwlocaties verloot weer een suite!

Zoals iedere maand, verloot Toptrouwlocaties ook in augustus een suite. Dit keer in Hilton Royal Parc Soestduinen. Dit luxueuze hotel is gelegen in het “Royal Parc”, een park omsloten door bomen en de natuur. Het is de ideale locatie voor een prachtige fotoreportage en het ademt een rustgevende sfeer uit. Twee zalen, die uitermate geschikt zijn voor uw bruiloft, bieden uitzicht over de negen holes golfbaan en de prachtige natuur aan de achterzijde van het hotel. Deze unieke locatie doet ook mee aan de Open Toptrouwlocatie Route!

 

Open Toptrouwlocatie Route

Om jou als bruidspaar nog beter van dienst te zijn in de zoektocht naar de juiste locatie, organiseren we de Open Toptrouwlocatie Route op 29 september 2013. Op deze dag openen de mooiste trouw- en feestlocaties van Nederland hun deuren. De Open Toptrouwlocatie Route is van 12:00 uur tot 17:00 uur. Wil je weten welke locaties deelnemen? Kijk dan snel en meld je aan!

 

 


Nieuwe bruiloftverzekering

A Vakanties heeft in samenwerking met Europeesche Verzekeringen een nieuwe bruiloftverzekering voor bruiloften in Nederland ontwikkeld. Deze bruiloftverzekering met milieucompensatie kan eenvoudig  worden afgesloten met een online korting van 10%. Op de site staan interessante tips over trouwen en gelukkig getrouwd blijven.

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: