Een gezellige beestenboel: trouwen in de dierentuin!

Foto: Reverie Weddings: Thephotofriends.com
Fotograaf: Fresno Wedding Photographer

Het jawoord uitwisselen met de verstilde onderwaterwereld van het Artis Aquarium op de achtergrond, of met de tijgers als kroongetuigen in Dierenpark Amersfoort. Wie origineel, en met geweldige mogelijkheden voor een fotoreportage, wil trouwen kan terecht in de dierentuin. We hebben een aantal trouwlocaties in dierenparken voor jullie op een rijtje gezet:

Artis Parkzalen 


“Artis Parkzalen bied je de mogelijkheid om in de imposante zalen op de begane grond van het voormalige Groote Museum in het huwelijksbootje te stappen. De Koningszaal van het monumentale museumgebouw, met de Leeuw en de Tijger voor de rijk geornamenteerde toegangsdeuren: wat een plek om elkaar stijlvol het jawoord te geven!”

Dierenpark Amersfoort

“Geef elkaar het jawoord in het Paleis van Koning Darius met de tijgers als ooggetuigen, een unieke locatie in het hart van de Stad der Oudheid! De locatie wordt bijzonder ingericht als ‘trouwzaal’. “

Ouwehands Dierenpark 


“Waar gaat het jawoord klinken? Worden de mandrils van het Afrikahuis uw ‘getuigen’ of gunt u die eer op vrijdagavond aan de zwemmende ijsberen bij het ijsberenterras? Of kiest u voor de speciale atmosfeer van de jungle waar alles zindert.”

Plannen om te trouwen in de dierentuin?

Hierbij een aantal tips:
– Neem een aantal kritische vragen op in je gesprek met de locatie.  Moet er voor iedereen een toegangsbewijs komen?  Is het voor de gasten duidelijk waar ze moeten zijn (eigen of speciale entree). Hoe is het geregeld met parkeren (vaak prijzige parkeermunten)?  Mogen de gasten vrij van het park gebruik maken (bijvoorbeeld wanneer jullie op pad zijn voor de fotoreportage).
– Zijn alle paden goed begaanbaar? Of zijn er plekken waar je beter niet kunt lopen met je witte jurk?
– Zijn er privé toiletten voor het bruidspaar en eventueel ook de gasten. Je grootste nachtmerrie is om met je bruidsjurk in de rij te gaan staan voor de openbare toiletten….
– Zijn er mogelijkheden om, bijvoorbeeld voor de trouwreportage, dichter bij de dieren te komen? Neem bijvoorbeeld ook een keer de fotograaf mee om op zoek te gaan naar mooie plekken. Op een mooie dag is de kans groot dat jullie niet alleen zijn in het dierenpark, dus kijk goed naar mooie, exclusieve plekken voor de fotoreportage.
– Tot hoe laat mogen de festiviteiten duren?
– Hoe exclusief (of het tegenovergestelde: openbaar) is de ceremonielocatie?

Bekijk inspiratie voor een Wedding At The Zoo op Pinterest » 

Auteur: Angelique Aalders

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: