Droomlocatie voor je bruiloft vinden

Stiekem droomt elke vrouw van trouwen. Van een sprookjesachtige bruiloft in een fantastische witte jurk, met veel lieve familie, vrienden en natuurlijke je droomprins. Heb jij trouwplannen?

Houd dan zondag 29 september van 12:00 tot 17:00 uur vrij in de agenda. Toekomstige bruidsparen krijgen de kans vrijblijvend meer dan 265 locaties, verspreid over heel Nederland, te bezoeken. Op zoek naar de perfecte trouwlocatie!  

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen over hoe ze graag willen trouwen. Trouwen in het buitenland is niet voor iedereen weg gelegd. Leer de mooiste locaties van Nederland kennen en ben je eigen weddingplanner!

Er wordt massaal gebruik gemaakt van dit initiatief. Afgelopen editie stond de teller op ruim 2.700 bezichtigingen. 94% van deze enthousiaste bruidsparen adviseert andere stellen dan ook om naar de Open Toptrouwlocatie Route van 29 september te gaan.

“Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden,” zeggen locatie adviseurs Laura, Annemieke en Marja van Toptrouwlocaties.nl. “Belangrijk om je goed te oriënteren dus. Om de zoektocht naar de juiste locatie te vereenvoudigen, organiseren we daarom de Open Toptrouwlocatie Route; trouwen is niet zomaar iets!”

Bruidsparen ontvangen gratis een Rituals cadeaupakket ter waarde van € 48,50

Alle bruidsparen die naar aanleiding van de Open Toptrouwlocatie Route hun locatie vinden en dit via de site van de Route doorgeven, ontvangen een gratis Rituals Laughing Buddha cadeaupakket ter waarde van € 48,50. Tevens verloot elke trouwlocatie een prijs en maakt één van de bruidsparen kans om de trouwlocatie terug te winnen ter waarde van maximaal € 10.000,-. De verloting vindt plaats onder de bruidsparen die de locaties hebben bezocht tijdens de Route. Een prachtige prijs voor een onvergetelijke bruiloft.

Aanmelden bruidsparen
Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Wie zich registreert, dingt meteen mee naar de prachtige prijzen. Op de website is ook een uitgebreid overzicht te vinden van de deelnemende locaties en uiteraard meer informatie over de actie. Zo komt jouw ideale bruiloft weer een stapje dichterbij.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: