Keukenlegende Cees Helder verzorgt uniek pop-up diner in Kasteel de Hooge Vuursche

Keukenlegende Cees Helder kookt op vrijdag 8 november met het team van het kasteel voor één keer de sterren van de hemel in het voormalige safe house van Freddy Heineken. Directeur Mirco Cuppens van Event Company, eigenaar van Kasteel De Hooge Vuursche, is enthousiast over de komst van Helder:  “Kasteel De Hooge Vuursche is een begrip in Nederland. Heel veel mensen zijn er getrouwd of hebben er wel eens een feest gehad. Maar dineren met een klein gezelschap in het kasteel kan eigenlijk niet. Met dit ‘gastoptreden’ van Cees Helder willen we daar wat aan doen!”

Culinaire geschiedenis
Cees Helder schreef in 2002 culinaire geschiedenis door als eerste Nederlandse Chef-kok het hoogst haalbare binnen de internationale gastronomie in de wacht te slepen met zijn restaurant Parkheuvel in Rotterdam: 3 Michelin sterren. Van 1970 tot 1972 werkte Cees  als sous-chef  in Kasteel De Hooge Vuursche onder Chef-kok Pierre  Krans, die na zijn avontuur in Kasteel De Hooge Vuursche chef-kok werd op paleis Soestdijk en er kookte voor prinses Juliana en Prins Bernard. Cees Helder: “Voor mij is hij altijd “Chef” gebleven. Ik zal hem nooit “Pierre” noemen.

Arrangement
Het pop-up diner van Cees Helder vindt plaats op vrijdag 8 november  in Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversemsestraatweg 14 in Baarn. De kosten voor het zesgangen diner bedragen €  129,- per persoon, inclusief zorgvuldig samengesteld wijnarrangement en Champagne bij ontvangst.

Gezelschappen vanaf vier personen kunnen zich via helderkookt@hoogevuursche.nl

aanmelden voor dit bijzondere zesgangen diner. Het is ook mogelijk om aansluitend  te overnachten in het kasteel. Meer informatie is te vinden  op de website van Kasteel de Hooge Vuursche.

“Dineren met een klein gezelschap in ons kasteel is eigenlijk niet mogelijk. Met dit ‘gastoptreden’ van Cees Helder willen we daar wat aan doen!” – Marco Cuppens, directeur Event Company

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: