Preview Toptrouwlocaties Jaarboek

Zoals elk jaar brengt Toptrouwlocaties een nieuw trouwboek uit die gratis te bestellen is voor alle aanstaande bruidsparen. Het trouwboek van 2014 komt in een geheel nieuw jasje.

Niet alleen vind je er de mooiste trouwlocaties, ook helpt Toptrouwlocaties jullie graag bij het organiseren van de grote dag. Het gloednieuwe trouwboek krijgt een glossy uitstraling vol prachtige foto’s, moodboards, inspiratie, real weddings en de beste tips van experts uit de trouwbranche. Het boek helpt jullie van A tot Z zodat jullie een zorgeloze bruiloft tegemoet gaan.

 

Vind de beste weddingplanners, de hipste stylisten, de mooiste trouwjurken, prachtige trouwringen, visagisten, entertainers en nog veel meer in hét trouwboek van het jaar! Uiteraard ontbreekt de handige huwelijksplanner niet.

Graag willen wij van jou weten wat jij mist/hebt gemist in de bruidsbladen en magazines in de voorbereidingen naar jullie huwelijk. Stuur een e-mail met jouw tips en ideeën naar info@toptrouwlocaties.nl.

Ook maak je kans om jullie bruiloft terug te vinden in ons trouwboek in de rubriek Real Wedding. Stuur een e-mail met minimaal 4 foto’s (waarvan minstens 1 waarin jullie duidelijk in beeld zijn) naar info@toptrouwlocaties.nl en vermeld hierbij wie jullie fotograaf was en bij welke locatie jullie getrouwd zijn.

Onder alle inzendingen zullen wij 1 foto kiezen die op de cover van het nieuwe trouwboek geplaatst wordt.*

*indien je niet op de cover geplaatst wilt worden, maar wel in de rubriek Real Wedding, kun je dit per mail aangegeven.

Liefs,

Laura, Marja en Annemieke

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: