Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan

Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te laten zijn. Hilton Amsterdam is een bijzondere trouwlocatie en biedt een speciale en beroemde bruidssuite genaamd de John Lennon & Yoko Ono suite. Voor uw huwelijksfeest stelt Hilton Amsterdam uw individualiteit voorop en het hotel heeft dan ook eindeloze mogelijkheden om uw dromen op deze dag volledig uit te laten komen. Of u nu over een loper van rozenblaadjes naar het ‘altaar’ wilt lopen of over wit zand, Hilton Amsterdam verzorgt het tot in de puntjes.

 

Of uw plannen nu groot of klein zijn, we doen alles wat we kunnen om te zorgen dat uw bijzondere dag perfect wordt. Met ongeëvenaarde expertise in het plannen van bruiloften, flexibele cateringopties en zeer ervaren personeel bij de hand om in al uw behoeften te voorzien, kunt u ontspannen en genieten van de belangrijkste dag van uw leven.

 

Boek uw bruiloft in Hilton Amsterdam voor een minimum uitgave van €10.000 en wij betalen uw huwelijksnacht of romantische overnachting in een Hilton in een romantische stad als Venetië, Parijs, Rome en velen anderen.

 

Meer info? Vraag dit bij het eventteam van het Hilton Amsterdam via Toptrouwlocaties.nl.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: