Een designer bruidsjurk voor een prikkie?

Een Reem Acra bruidsjurk van 6000 dollar voor slechts 1300. Of een Maggie Sottero voor nog geen 500 dollar. Het klinkt ongelooflijk, maar wie gaat shoppen in bruidssalon VOWS in Massachusetts kan echt voor een prikkie een sneeuwwitte bruidsjurk kopen. En dan ook nog van de allermooiste ontwerpers én spiksplinternieuw. Vera Wang, Kenneth Pool en Carolina Herrera, ze hangen allemaal te koop met kortingen die kunnen oplopen tot wel 80%. Eigenaars Rick en Leslie DeAngelo halen ze op bij outlets, fabrikanten, kleinhandelaren of de ontwerpers zelf en weten op de een of andere manier hele scherpe prijzen te bedingen. Wekelijks trekken ze wel een paar keer het land in om hun collectie van circa 800 designer jurken op peil te houden. Want met zulke prijzen vliegen de bruidsjurken er in hun winkel weer net zo hard uit als ze waren binnengekomen. Fashionista’s met een exclusieve smaak of bruiden met een klein budget, iedereen kan zijn geluk op in VOWS. Om vervolgens voor een prikkie met een designer droomjurk weer naar buiten lopen. Nooit gedragen, geen enkele keer!

De dinsdagavond die in het teken staat van ‘TLC Weddings’ wordt vernieuwd met dit programma. I Found the Gown is vanaf dinsdag 24 december om 22:00 uur te zien op TLC.

Bezeten van merkkleding
Deborah Alicea is helemaal uit the Bronx gekomen om een designer jurk te kopen voor niet al te veel geld. Ze is bezeten van merkkleding, dus mag haar trouwjurk er ook niet te goedkoop uit zien. “Ik cancel nog liever mijn hele bruiloft dan dat ik eruit zie als een bruid met weinig geld.” Dan is ze bij VOWS aan het juiste adres. Ze gaat dan ook helemaal uit haar dak als ze een prachtige Maggie Sottero weet te vinden voor slechts 499 dollar door een korting van meer dan 50%. Karolyn Cheng is minder snel tevreden en is al meerdere keren in de winkel geweest voor de ultieme jurk tegen de allerbeste prijs. Verkoopster Barbara doet er alles aan om haar eindelijk happy te maken en weet dat er net een hele speciale Reem Acra is binnengekomen die nog niemand gepast heeft. De originele prijs bedraagt 6000 dollar, maar Barbara mag hem verkopen voor slechts 1300 dollar. Als Karolyn er dan ook nog een extreem dure sluier voor slechts 100 dollar bij kan krijgen, heeft ze eindelijk de spectaculaire deal waar ze zo lang op gewacht had. Voor zulke stuntprijzen zou je als Hollandse bruid bijna het vliegtuig naar Massachusetts pakken.

Is een reis naar Amerika voor een goedkope designerjurk jou iets te gortig?

Lees dan binnenkort op Weddingplanner.nl een interview dat onze redactie onlangs had met de grootste bruidsmodewinkel van Europa: Weddings in Rotterdam. In januari 2014 verschijnt het nieuwe Jaarboek Toptrouwlocaties met ook daarin uitgebreid aandacht (én tips & tricks!) voor het vinden van jouw  ‘perfect wedding dress’!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: