Ten huwelijk gevraagd! En dan??

Tips & Tricks

Welkom in de wereld die trouwen heet. Trouwbeurzen, trouwmagazines en het internet vormen de basis van alle informatie. Er zijn bruidsparen die er helemaal induiken en genieten van alle voorbereidingen maar het kan ook een hoop onrust en stress met zich meebrengen. Alles is nieuw en jullie hebben geen routine in het organiseren van een huwelijk. Om jullie een beetje op weg te helpen een paar tips & tricks.

Maak allebei een lijstje met punten die jullie heel belangrijk vinden voor jullie “once in lifetime event “. Dan hebben jullie al een basis van waaruit jullie kunnen gaan werken. Leuk om elkaars gedachten en wensen te weten. Het levert vaak verrassende dingen op.

Probeer Out of the box te denken want praktische bezwaren die zijn het makkelijkste te bedenken. Jullie moeten proberen te denken in mogelijkheden en niet in wat niet kan.

Bedenk samen van te voren 2 dingen. Hoeveel gasten willen jullie uitnodigen voor de verschillende onderdelen van de huwelijksdag(en). Maar minstens even belangrijk welk bedrag willen jullie uitgeven. Pas dan kan de zoektocht naar jullie huwelijkslocatie beginnen.

Personaliseer jullie huwelijksdag. Ik neem als voorbeeld de invulling van de trouwceremonie. Op deze dag staat het ja woord centraal dus de ceremonie moet stijlvol zijn met inhoud. Denk goed na over een ceremoniemeester. Ik ben van mening dat je meerdere ceremoniemeesters nodig hebt op een dag of een professioneel weddingplanner. Zij zijn de olie in de machine. Op de dag zelf op de achtergrond als regisseur aanwezig maar echt onmisbaar. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen en geniet 200% van jullie huwelijksdag(en)

groetjes

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: