Prijswinnaars Open Toptrouwlocatie Route

Winnaars Mereveld: Rosalie en Robert
De volgende bruidsparen hebben fantastische prijzen gewonnen:

Huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- bij Mereveld

Bruidspaar Rosalie & Robert

“Ongelooflijk, we waren volkomen verrast toen we hoorden dat we een winnaar waren van de Open Top Trouwlocatie Route op 29 september 2013!
Komt dat even goed uit: Vinden we via deze route eerst in Mereveld een prachtige trouwlocatie en dan winnen we er ook nog eens onze huwelijksdag. Helemaal te gek!
En wat een timing: We zijn inmiddels druk met de vele voorbereidingen voor de bruiloft, dus een beter Sinterklaas/Kerst cadeau konden we ons absoluut niet wensen.
Enorm bedankt!
We zullen jullie na de bruiloft zeker laten weten hoe het was.
Groetjes, Rosalie & Robert”
Let op: Voor alle bruidsparen die uiterlijk 31 januari 2014 een informatie aanvraag doen bij Mereveld via Toptrouwlocaties, hebben we nu een super actie: bij een definitieve boeking ontvangen jullie gratis bij Mereveld een glaasje Prosecco voor alle daggasten!

Trouwjurk Weddings Bruidsmode t.w.v. 2000,-

Bruidspaar Chantal & Sander

“Op woensdagavond werden wij gebeld. Mijn zoontje nam op en zei, mama Maria voor jou.
Ik had eigenlijk helemaal geen zin in een avondgesprek met iemand die ik niet kende maar ik nam de telefoon aan en toen bleek ik met marja van toptrouwlocaties te spreken!
Je hart gaat toch iets sneller kloppen, ze bellen vast niet zomaar, en dat bleek, ik was de gelukkige prijswinnaar van een bruidsjurk t.w.v €2000.
Wow! Wat ontzettend gaaf! Eigenlijk kon ik het niet geloven maar het is echt waar, yes!
Ik heb ondertussen mijn afspraak staan bij Weddings en wat heb ik er zin in!
Echt zo leuk om een jurk te winnen met het doorgeven van je locatie die wij ook nog eens gevonden hebben dankzij zo’n fijne site!
Echt super bedankt en na ons trouwen sturen we natuurlijk heel graag een foto van de gewonnen bruidsjurk.
Liefs Chantal “

Trouwjurk Sincerity bij WeddingStyles in Capelle aan de IJssel

Bruidspaar: Leonie & Glenn


 Sincerity Wat een verrassing was het toen ik vorige week gebeld werd dat ik een trouwjurk had gewonnen! Omdat we het erg druk hebben wil het met onze voorbereidingen nog niet echt vlotten. Maar met dit geweldige cadeau moet het kiezen van de jurk in ieder geval helemaal goed komen! Super bedankt.Liefs, Glenn & Leonie

Reischeque Kuoni t .w.v. € 1000,-

Bruidspaar: Linda & Arno

Ik moest het echt even tot me door laten dringen toen je belde.
Maar wat zijn we er blij mee, geeft ons waarschijnlijk de kans om onze grote wens om naar Amerika te gaan te vervullen.
Geweldig dus!
Nooit verwacht dat wij een prijs zouden winnen, we waren al heel erg blij met het Rituals pakket wat we kregen, heerlijk!
Wij gaan van beide heel erg genieten.
Dank julllie wel!!
Groetjes Linda en Arno

Hip Wedding consult t.w.v. € 150,-

Bruidspaar: Cyriel & Madhvi

Zoals je al aangaf over de telefoon had ik dit inderdaad niet verwacht dat wij in de prijzen zouden vallen.
Het voelt eigenlijk heel luxe aan om samen met een weddingplanner te kunnen sparren over een aantal onderwerpen waar ik me nog even geen raad mee weet.
Voor de bruiloft heb ik de grote zaken al geregeld. Zo heb ik de perfecte locatie voor onze dag gevonden via jullie website (Kasteel Oud-Wassenaar) :).
De feest zal ’s avonds op een andere locatie plaatsvinden. Op deze locatie weet ik niet precies wat ik zal doen met de decoratie.
Daarnaast kan ik ook zeker tips gebruiken met het vinden van een trouwring en zo kan ik nog wel wat bedenken wat zeker nog niet geregeld is 🙂
Groetjes Cyriel & Madhvi

Hip Wedding consult t.w.v. € 150,-

Bruidspaar: Patricia & Marc

Afgelopen week werden we gebeld door Toptrouwlocaties met de boodschap dat wij een Hip weddingconsult hebben gewonnen! Tot op heden hebben wij slechts de omlijsting voor onze bruiloft geregeld: locatie, fotograaf, muziek en auto. Wij zijn dus zeer benieuwd hoe Hip weddingconsult ons verder op weg kan helpen bij het organiseren van onze bruiloft. We kunnen in ieder geval niet meer zeggen dat we nooit wat winnen!
Mvg Patricia en Marc

Overnachting in The College Hotel in Amsterdam

Bruidspaar: Anna & Bastiaan

Een telefoontje van Toptrouwlocaties met een hele leuke mededeling: we hebben een nacht in het College Hotel in Amsterdam gewonnen, wat een verrassing! We gaan binnenkort in ondertrouw en dit gaan we vieren in The College Hotel, hartstikke leuk. Heel hartelijk bedankt dat jullie de moeite nemen om zulke leuke prijzen te regelen!
Groetjes Anna & Bastiaan

 

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: