Trouwen in festivalsferen op Ibiza? Yes we do!

Trouwen in het buitenland, een fenomeen dat steeds vaker voorkomt. Will you marry me? Yes, I do! En de volgende vraag is al snel: waar zullen we trouwen? Natuurlijk komt het Nederlandse locatielandschap ook aan de orde, maar er zijn genoeg stellen die kiezen voor de romantiek van Italië, de beach vibe van Curaçao of het pure genieten waar het populaire Ibiza zo om bekend staat.

Ultieme sfeer
WOP Ibiza is in dat laatste geval de juiste partij om jullie bruiloft tot in de puntjes te laten verzorgen. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een enorme liefde voor het eiland en de sfeer die er heerst: relaxed met hippie invloeden aan de ene kant en de enorme hippe uitgaanscultuur aan de andere kant. “Het geeft het eiland een bijzondere mix waarin het fijn vertoeven is,” vertelt Eddy Vonk, eigenaar van WOP Ibiza. Ook is WOP Ibiza een zusterbedrijf van WOP.nl, het Nederlandse gerenommeerde evenementenbureau dat al ruim 20 jaar de meest uiteenlopende en awardwinning evenementen organiseert. Jullie hoeven je dus geen zorgen te maken dat een draaiboek ontbreekt, de decoratie niet op tijd is of dat er te weinig Prosecco is ingeslagen. Een onbezorgde bruiloft staat op jullie te wachten op het schitterende eiland in de azuurblauwe zee.

Totale organisatie
WOP Ibiza kan worden ingehuurd voor de totale organisatie van jullie droombruiloft. Het bedrijf met Nederlandse medewerkers – wel zo handig, want het kan best vermoeiend zijn om alles in het Spaans uit te moeten leggen – heeft een samenwerkingsverband met het weddingplannerbureau ‘Het Bruidsmeisje’. De twee bedrijven combineren hun expertises en gieten dat voor jullie in een onvergetelijke Grote Dag.

Festivalthema
Gezamenlijk bieden deze bureaus sinds kort een schitterend arrangement aan, geheel in stijl van het oh zo populaire festivalthema. Eddy Vonk: “Alles draait op dit eiland om genieten, zon, zee, strand, geweldige locaties, intieme baaitjes en restaurants. Maar, vooral ook om het vieren van de liefde, en hoe kan dat nu beter dan in een festivalthema?”

Voor meer informatie over WOP Ibiza kun je hier terecht.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: