Would you be my Valentine?

Jullie eigen sprookjesbos voor een huwelijksaanzoek.Valentijnsdag komt eraan. Nog twee weken en eenieder die wil kan zijn of haar grote liefde de liefde verklaren. Anoniem of niet.Het toppunt van romantiek.

Op Valentijnsdag je grote liefde ten huwelijk te vragen

Dat wordt een dag om, letterlijk en figuurlijk, nooit meer te vergeten. Een blijvende herinnering doordat Valentijnsdag ieder jaar weer uitbundig wordt gevierd. Daarom in deze blog een aantal ultieme voorbeelden van huwelijksaanzoeken. Als idee voor komende Valentijn. En kom je er zelf niet uit? Vraag dan Wedding & Planning om hulp.

Klein en intiem 

Vrienden van mij hebben allebei een drukke baan, zijn voor hun werk vaak op reis, maken lange dagen en zien elkaar daardoor doordeweeks niet veel. Hun enige afspraak is het ontbijt samen op zaterdagochtend. Dat is hét moment in de week waarop ze bijpraten, echt samen zijn en heel erg genieten van elkaar. Het is een heilig moment en daar mag niet aan getornd worden. Dat doen ze ook geen van beiden. Dit ontbijt is belangrijk voor hen. Des te mooier toen de man tijdens dit ontbijt voor zijn vriendin door de knieën ging en haar ten huwelijk vroeg. Dit huwelijksaanzoek was heel intiem en helemaal van hen samen.

In de zevende hemel

Op de Euromast in Rotterdam zijn twee exclusieve suites beschikbaar. De namen? Heaven & Stars. Als dat geen romantiek is! Beide kamers liggen gelegen aan de uitkijkplatforms op ruim honderd meter hoogte. Heaven heeft uitzicht op de wereldhaven Rotterdam, terwijl Starts uitzicht biedt op de skyline van Rotterdam. Boek een overnachting (op Valentijnsdag) en vraag je partner ten huwelijk tegen de skyline van Rotterdam. Wedden dat je allebei in de zevende hemel bent?

Een beetje gek

Misschien is het al niet eens zo gek meer, de flash mob. Een groep dansende of zingende mensen die ineens opstaat uit een menigte waar jouw partner zich op dat moment bevindt. De verbazing is groot, maar zal nog groter worden als jij ineens tussen deze flash mob verschijnt. Succes verzekerd! Hierbij een filmpje van een flash mob huwelijksaanzoek.

De plek waar het ooit begon

Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Waar werd de eerste kus gegeven?  Een plek die voor jullie beiden bijzonder is, is ook een plek voor een huwelijksaanzoek. Neem je partner mee naar deze plek, haal mooie herinneringen op, maak er een mooie intieme dag van. Met als afsluiter, het huwelijksaanzoek.

 

Sprookjesbos

Jullie eigen sprookje vertelt door een elfjeWij hebben een sprookjesbos  bedacht en gemaakt na een brainstorm met een aanstaande bruidegom die wat hulp nodig had. Hij nam zijn vriendin mee uiteten. Maar ze werden in de omgeving van Landgoed Duin & Kruidberg staande gehouden door een boswachter. Deze bijzondere boswachter nam het stel mee het bos in waar op een open plek de ganzenfanfare klaar stond om het stel een miniconcert te geven met de ganzen en hun verder te begeleiden. Opeens tussen alle rook en het romantische licht kwam daar een wit eenhoornpaard  uit het bos met op zijn rug een elfje. Maar er bleken meer elfjes in het bos. Ze gingen op de zachte sprookjes muziek af. Daar schommelde een elfje in een boom. Ze vertelde het aanstaande bruidspaar hun eigen sprookje. Waarna de aanstaande bruidegom op de knieën ging.

 

En voor de aanstaande bruidegom met plankenvrees  of wachtend op een spontaan romantisch moment?!

Het spookt al een tijdje door je hoofd: Je partner ten huwelijk vragen. Wachtend op het juiste moment. Maar wanneer is dat moment? Morgen? Over een week? Maand, misschien zelfs een jaar? Om altijd maar met een gouden ring rond te lopen, is ook niet ideaal. Propaganda bedacht een oplossing: The Emergency Engagement Ring.

 

Haal het kaartje uit je portemonnee, druk de ring eruit en je bent klaar voor je huwelijksaanzoek. Terugkrabbelen is geen probleem. Een portemonnee geeft immers minder weg dan een klein vierkant doosje. The Emergency Engagement Ring heeft de afmetingen van een creditcard, past in de portemonnee en is in verschillende kleuren.

 

Succes met het zoeken naar je eigen creatieve huwelijksaanzoek dat bij jullie past.

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

 

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: