GTST bruiloft & Toscaanse Bruiloft

Benieuwd waar Lucas en Menno zijn getrouwd in GTST?

Maandenlang zaten de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden in spanning of Lucas en Menno nou zouden gaan trouwen of niet. Vorige week vrijdag was het dan toch eindelijk zo ver, Ferry Doedens en Dave Mantel zeiden ja tegen elkaar.

Maar op welke locatie werd het huwelijk eigenlijk gevierd? Dit was bij Explore Muiden en wat zag het er mooi uit! Wil je deze locatie bezoeken? Explore Muiden doet mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op 9 februari a.s. van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Bekijk nu Explore in Muiden en meld je aan! 

Toscaanse Bruiloft

…is de nieuwe romantische komedie van de makers van Verliefd op Ibiza, die in 2013 met ruim 720.000 bezoekers de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm was. Vanaf 30 januari is de film in heel Nederland te zien. Maandagavond vond in aanwezigheid van de sterrencast, de crew en veel speciale genodigden de première plaats in Pathé Tuschinski Amsterdam.

Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane.  Deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer.

Wil je ook naar de Toscaanse Bruiloft? Houdt de Facebook pagina van de Open Toptrouwlocatie Route in de gaten en maak kans op gratis kaartjes!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: