Open Toptrouwlocatie Route

Ben je op zoek naar jouw ideale trouw- en feestlocatie? Toptrouwlocaties organiseert voor alle bruidsparen de Open Toptrouwlocatie Route op 9 februari 2014. Je kunt vrijblijvend bij meer dan 250 locaties een kijkje nemen.

Alle aangemelde bruidsparen die n.a.v. hun bezoek aan de Open Toptrouwlocatie Route hun definitief geboekte locatie doorgeven via de website, ontvangen een Rituals cadeaupakket t.w.v. € 48,50. Daarnaast maak je kans om je huwelijksdag terug te winnen t.w.v. max. € 10.000,- en op andere fantastische prijzen.

 

Zeg ja tegen Landgoed de Salentein, en krijg een Bentley als trouwauto cadeau!

Wilt u met een knaller binnenkomen op uw huwelijksdag? Kies dan voor het vieren van uw huwelijk op Landgoed de Salentein. U krijgt dan een stoere, eigenzinnige Bentley als trouwauto cadeau. Naast de locatiekeuze is één van de belangrijkste dingen op uw bruiloft het trouwvervoer. Want zonder trouwvervoer komt u niet eens op de trouwlocatie.  Bij Landgoed de Salentein denken wij met u mee, om van uw trouwdag de dag van uw leven te maken. Zeg ja tegen ons landgoed , dan zegt u ja tegen onze stijlvolle Bentley.  Met deze trouwauto laat u een spetterende indruk op uw gasten achter.

Komt u op zondag 9 februari 2014 kennis maken met Landgoed de Salentein? Op deze dag openen we onze deuren tijdens de Open Toptrouwlocatie Route van 12.00 tot 17.00 uur, om aanstaande bruidsparen de sfeer en ambiance van ons landgoed te laten proeven.

 

Liefs Marja, Laura & Annemieke

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: