Nieuwe Toptrouwlocaties: deze locaties zijn onlangs benoemd tot officiële ‘Huis der Gemeente’

Een ceremonie op een eigen, unieke locatie. Steeds vaker kiezen bruidsparen voor een huwelijksceremonie buiten het ‘gewone’ stadhuis. Ook gemeentes spelen daarop in door steeds meer bijzondere locaties aan te wijzen als officiële trouwlocaties. We stellen er vandaag graag twee aan jullie voor.

Zit jullie Toptrouwlocatie hier tussen?

Kasteel Cammingha, Bunnik

Kasteel Cammingha is een Bunniks kasteel met een rijke historie. Het kasteel dateert uit 1395 en heeft eeuwenlang dienst gedaan als woonhuis. Kasteel Cammingha werd onlangs overgenomen door Brothers Horeca Groep, die ook naastgelegen
“De Landgoederij” (voorheen De Beesde) exploiteert. Net als De Landgoederij is het kasteel gemoderniseerd met respect voor de oorspronkelijke staat en de historie van het pand. Onlangs benoemde de Gemeente Bunnik dit bijzondere kasteel aan de Kromme Rijn tot trouwlocatie, bruidsparen mogen hier nu officieel elkaar het jawoord geven. “Wij zijn heel erg trots en blij dat Kasteel Cammingha nu officiële trouwlocatie van de gemeente Bunnik is geworden” licht Patrick van den Brink, manager van Kasteel Cammingha en De Landgoederij, toe. “Nu kunnen bruidsparen de dag van hun leven bij ons beleven. Van het jawoord in de trouwzaal in het kasteel, tot een receptie in de kasteeltuin en een spetterend feest in De Landgoederij”. Bijzonder is het feit dat naast de trouwzaal, bruidsparen ook hun burgerlijk huwelijk kunnen laten voltrekken in de tuin van het kasteel.

De Mesdag Collectie
 

Onlangs is ook de Mesdag Collectie aangewezen tot officiële trouwlocatie van de Gemeente Den Haag. De Mesdag Collectie heeft een adembenemende tuin die uitermate geschikt is voor trouwerijen en recepties! Proef de 19e eeuwse ambiance in het museum en oude woonhuis van het echtpaar Mesdag en bewonder de prachtige schilderijen van de Mesdags en hun vrienden (Israels, Manchini, Daubigny etc.) in hun eigen museum. De Mesdag Collectie staat voor een unieke culturele ervaring in een intieme sfeer. De tuin van De Mesdag Collectie is een oase van rust in hartje Den Haag. Geniet onder de oude boom -waar Mesdag op uit keek vanuit zijn atelier- van de ultieme rust.

Op zoek naar een andere Toptrouwlocatie? Op toptrouwlocaties.nl vind je een enorm aanbod aan officiële trouwlocaties.


 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: