Get in shape voor de Grote Dag met Bodyvita

BODYVITA opent haar deuren op 21 maart a.s. vanaf 18.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met de pilatesstudio, de professionele trainers, de apparaten en de geweldige sfeer in de Kerkstraat. Het team met de beste Nederlandse trainers staat klaar om iedereen wegwijs te maken in de wereld van BODYVITA. Een unieke kans om de pilatesapparaten te zien, uit te proberen en alle vragen over deze unieke fitnesssport beantwoord te krijgen.BODYVITA is er voor iedereen
BODYVITA is een volledig ingerichte pilatesstudio in het hart van de hoofdstad. Hoofdtrainster Tatjana Plotnikova en alle andere gepassioneerde trainers zijn gespecialiseerd in het optimaal laten functioneren van ieders lichaam. De trainingen helpen de fysieke vitaliteit te herstellen en ze stimuleren het hart en de geest. BODYVITA is ideaal voor mensen die hun kracht willen opbouwen, hun houding en evenwicht willen verbeteren en een betere kennis van het lichaam willen ontwikkelen. Kortom, pilates bij BODYVITA is er voor iedereen: jong en oud, fit of niet fit, gespierd of niet gespierd en zowel voor mensen met lichamelijke klachten, zoals rugpijn of een herstel na een zwangerschap als voor mensen die hun leven lang sporten zonder blessures. En dus ook voor iedereen die net even wat ‘strakker in het vel’ wil zitten in de aanloop naar die mooie trouwdag.

Eerste dag van de lente
Tijdens de officiële eerste dag van de lente nodigt BODYVITA daarom geïnteresseerden uit om in aanraking te komen met dit geweldige fitnesssysteem. Tajtana Plotnikova zal op deze dag demonstraties geven op alle apparatuur. Fijne hapjes en drankjes worden verzorgd door La Vie Catering en iedereen maakt kans op mooie prijzen, zoals een privé les van één van de beste trainers van Nederland.

Pilates fans
Acteur Huub Stapel: “Ik heb altijd veel bodybuilding gedaan, maar pilates is effectiever. Je traint gericht spiergroepen en je rompstabiliteit. Pilates is het beste wat mij qua sport is overkomen.”
Sarah Jessica Parker, Drew Barrymore, Courtney Cox en Pippa Middleton zijn ook groot fan van pilates. “Het is goed voor het perfectioneren van het lichaam en het opbouwen van kracht zonder te transformeren in een bodybuilder,” zo zeggen veel vrouwelijke pilates fans.

(Nog niet) overtuigd?
Kom langs op 21 maart a.s. om 18.00 uur! BODYVITA opent haar deuren voor iedereen op deze mooie eerste lentedag van het jaar. Misschien wel een goed begin van een nieuwe passie en in ieder geval van een prachtig lijf op de Grote Dag!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: