Origineel ideetje, groot plezier

Wie voor de bruiloft op zoek is naar originele ideeën, kan uren, dagen, weken lang rondstruinen op internet. Voor ieder onderdeel van de trouwdag zijn honderden ideeën te vinden. Door de hoeveelheid zie je door de bomen het bos niet meer, maar ook qua originaliteit blinken ze niet allen uit. Wij hebben voor jullie een selectie gemaakt en per verschillende onderdelen van de dag 1 item in deze blog geplaatst.

  

Een gastenboek om mee te bouwen

Een variant op het traditionele gastenboek: koop het spel Jenga en laat alle gasten een boodschap op een blokje schrijven. Als jullie het spel spelen, worden jullie  weer herinnerd aan jullie trouwdag!

 

een idee voor een ander gastenboek

Vlinders in je buik, vlinders in de lucht

Vlinders symboliseren harmonie en liefde. Daarom heeft het bedrijf Vlindergroet speciale vlinders die kunnen worden vrijgelaten op ceremonies zoals bruiloften. Mooi om na het ja-woord de doos met vlinders te openen waarna deze opvliegen. Eentje komt misschien wel op jou of één van de gasten zitten, wat voor unieke foto’s zorgt.

 

Voor als het regent

Het enige wat je niet kunt regelen op je bruiloft, is het weer. Regen is de ergste nachtmerrie van iedere bruid. Haar haar! Haar jurk! Maar met deze paraplu kan ze hoog en droog de trouwlocatie bereiken. Samen onder een hart, dat is toch een en al romantiek?  romantisch samen onder de papraplu

 

Make Your Own Candybar

Tijdens het feest jullie gasten hun eigen Candybar laten maken met allerlei soorten candy. Eens wat anders en leuk tussen het dansen door. Jullie gasten kiezen wat ze zelf het lekkerste vinden.

fotocredits Sara Letschert

 

Waar laten we de kinderen?

Na een (lange) ceremonie zit willen kinderen bewegen! Een springkussen is daarbij de ideale oplossing om ze te vermaken. Om in de romantische stijl te blijven, is dit Springkasteel speciaal ontworpen voor huwelijken.

Springen & spelen in een wit kasteel

Love is in the air

Leuk tijdens het feest: wanneer je dit hartjesbrilletje opzet, veranderen alle lichtjes, kaarsjes en vonkjes in hartjes. Een heel bijzonder effect, dat moet je zien! Leuk geintje voor de later op de avond.

 geinige gadgets voor later op de avond

Aan het einde van het feest

De Pieper Mobiel is een gigantische rijdende aardappel op wielen. Uit de Pieper Mobiel worden de beste ambachtelijke verse frieten, vette hap of culinaire potato hoogstandjes geserveerd. De frieten worden terplekke gemaakt. Vers van de pers. Onbespoten, vers van het land, worden de frieten gesneden, gebakken in zonnebloemolie en tot slot een goede schep home made mayo. De Pieper Mobiel, voor bijzondere catering op locatie.

 

anders frietjes eten op een huwelijksfeest

 

 

Veel plezier met het zoeken naar jullie eigen “Trouw gadgets”,

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: