Bestel nu het nieuwe trouwboek: the big book for the big day!

De nieuwste editie van het Trouwboek is uit. Vanaf nu kunnen bruidsparen de nieuwe editie, vol inspiratie voor trouwlocaties (en meer!) kosteloos bestellen via Toptrouwlocaties.nl.

Het Trouwboek presenteert maar liefst 175 Toptrouwlocaties voor huwelijk, feest, receptie, diner en overnachting. Of je nu een copieus diner voor ogen hebt, of juist een gezellig feest. In deze nieuwste editie van het Trouwboek zijn de mooiste trouw- en feestlocaties op een rijtje gezet, voor ieder wat wils! Maar niet alleen vind je er de mooiste trouwlocaties, ook helpt het boek bij het organiseren van de grote dag.

Met dit boek op de salontafel of het nachtkastje heb je het ultieme naslagwerk voor een stressvrije organisatie van jullie bruiloft.

Met de beste tips en meest interessante tricks en praktische checklists van gerenommeerde experts uit de branche is een goede voorbereiding binnen handbereik! Het boek telt 150 pagina’s aan inspiratie en checklists op het gebied van onder andere trouwjurken, ringen, styling, huwelijksreizen, drukwerk en fotografie. Uiteraard is er ook aan de bruidegoms uitgebreid aandacht besteed.

Vraag nu het nieuwe Trouwboek aan via Toptrouwlocaties.nl.  

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: