Een droombruiloft op Curaçao?

Hoe de perfecte droombruiloft eruit ziet is voor iedereen anders, maar wie zichzelf al regelmatig in een witte jurk op een Caribisch strand heeft zien staan doet er goed aan contact op te nemen met Santa Barbara Beach & Golf Resort. Dit prachtige hotel op Caribisch Curaçao staat garant voor een tot in de puntjes verzorgde dag van je leven. Er zijn verschillende trouwpakketten beschikbaar, dus bruidsparen kunnen het zo gek maken als ze zelf willen. Het decor bestaat hoe dan ook uit een maagdelijk wit strand en azuurblauwe zee, het eten is van topkwaliteit en al je gasten kunnen blijven slapen. Daarbij is het resort een officiële trouwlocatie, het enige wat je zelf nog mee moet nemen is de liefde van je leven. 

Precies zoals gedroomd
Trouwen op een honeymoonbestemming heeft zo z’n voordelen. Het is er zo romantisch, dat de trouwfoto’s niet kunnen mislukken, gasten zich niet kunnen vervelen en de dag niet meer stuk kan. Om ervoor te zorgen dat alles precies zo verloopt als gedroomd, heeft Santa Barbara een professionele weddingplanner in dienst. In overleg met bruid en bruidegom verzorgt zij elk aspect van de trouwerij: van de papierwinkel tot de versieringen en van het diner tot de band. Je kunt het natuurlijk houden bij ‘Ja, ik wil’, maar de plechtigheid een lokaal tintje geven kan ook. Met het ritueel van de gewijde stenen bijvoorbeeld, waarbij alle gasten een steen met een wens in zee gooien, of met de speciale zandceremonie met gekleurd trouwzand.

En als al je familie en vrienden er dan toch zijn…

Voor- en nagenieten
Om samen maximaal voor- en na te genieten van die onvergetelijke dag heeft Santa Barbara de Sea Traditions enclave. Dit exclusieve hotel-gedeelte ligt verborgen aan de rand van het resort en biedt ultieme privacy. De ruime kamers, de luxueuze spasuites met dagelijkse behandelingen en de on-call butler maken de hele droomervaring nog completer. Wie hier verblijft heeft vanzelfsprekend ook toegang tot alles wat het resort te bieden heeft: sla een balletje op de 18-holes golfbaan, ga snorkelen in het heldere water vol kleurrijke vissen of pak een jeep om de plantage te verkennen. Wie niet al verliefd was, wordt dat hier vanzelf. Zien trouwen doet trouwen, tenslotte.

Over Santa Barbara Beach & Golf resort
Santa Barbara Beach & Golf Resort ligt op een voormalig plantage van ruim 600 hectare, op een klein half uurtje van Willemstad en direct aan de natuurlijke haven van het Spaanse Water. Het hotel beschikt over 350 ruime kamers en suites met alle mogelijke luxe, een wit zandstrand en 3.500m2 aan vergaderruimte. Sportieve gasten bezoeken het 24-uurs fitnesscentrum, maken gebruik van de duik- en watersportfaciliteiten of slaan een balletje op de 18-holes Old Quarry golfbaan, ontworpen door beroemde baanarchitect Peter Dye. Ontspannen kan in de drie buitenbaden, de lounge en de Atabei Spa waar met lokale kruidenproducten wordt gewerkt. Zie ook www.santabarbararesortcuracao.com en volg het hotel op Facebook en Twitter.

 

Toch liever een bruiloft dichter bij huis? Vind jullie droomlocatie via Toptrouwlocaties.nl

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: