Versterking team Toptrouwlocaties

Hoi!

Mijn naam is Anouk Meijer en per 2 juni ben ik bij Toptrouwlocaties aan de slag gegaan als Locatie adviseur.  Marja, Laura en Annemieke hadden versterking nodig, dus daar ben ik, “de vierde”!

De afgelopen jaren heb ik op Boerderij Langerlust gewerkt waar ik verantwoordelijk was voor de organisatie van vergaderingen, feestjes en andere partijen. Al snel groeide mijn liefde voor de huwelijksbranche en hield ik mij alleen nog bezig met alle bruiloften op de locatie. Ik heb er veel plezier aan beleefd om fijn contact te onderhouden met de bruidsparen, hen advies te geven en te begeleiden richting hun huwelijk. En dan uiteindelijk de huwelijksdag; een stralend bruidspaar en gasten die aan het genieten zijn. Daar doe je het voor!

Als Locatie adviseur werk ik nu ‘aan de andere kant’ en daar heb ik super veel zin in. Alle trouwlocaties leren kennen, hen voorzien van een goed advies voor hun presentatie op de site en natuurlijk alle bruidsparen helpen om een droomlocatie te vinden. En wie weet… vind ik die zelf op een dag ook nog!

Groetjes en hopelijk tot snel,
Anouk

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: