Het ja-woord geven in een Werelderfgoed?

Fort Resort Beemster is een unieke locatie, op de Werelderfgoedlijst UNESCO. Wie Fort Resort Beemster binnenloopt proeft direct de bijzondere sfeer. Een fantastische locatie om elkaar het ja-woord te geven en deze bijzondere gelegenheid samen te vieren. Het ja-woord wordt gegeven in een oogverblindende setting binnen in de prachtige Fort zaal of buiten op het lounge terras. Na de officiële ceremonie wordt de taart aangesneden.

Het diner & feest kunnen nu beginnen. Van loungy fortgrill tot gastronomisch 6 gangendiner, alles is mogelijk! Het is jullie dag. Na een onvergetelijke dag en avond, droomt u heerlijk weg in de bruidssuite om daar de huwelijksnacht door te brengen. Uw familie en gasten kunnen  in een van de voormalige manschapslokalen overnachten. De volgende dag…Geniet u heerlijk in de Spa & Wellness

Fort Beemster herbergt een unieke spa & wellness, 12 hotelkamers, twee restaurants, één grote zaal met een uniek terras en twee kleinere zalen.Alles voor een onvergetelijke dag. Droom. Beleef. Geniet.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: