Ideeën voor een creatieve ceremonieopstelling

Een rechte theateropstelling met een gangpad door het midden, een V-opstelling of toch iets heel anders? Het kiezen van de opstelling tijdens de ceremonie; het is een heel belangrijk beslissingsmoment waar elk bruidspaar hoe dan ook een keer tegen aan loopt. Met deze opstellingen verras je jullie gasten pas écht. Want wie verwacht er nu op een picknickkleedje, op een casual zomerse zaterdagmiddag een ceremonie bij te wonen? Of, hoe kleurrijk en bijzonder is een opstelling met allemaal verschillende vintage sofa’s, loungestoelen en loveseats? We zetten graag een paar alternatieven voor opstellingen voor jullie op een rijtje. Zit er iets voor jullie bruiloft tussen?

Mix & Match
Een kleurrijk en uniek geheel van verschillende vintage stoelen en banken, lekker zittende sofa’s en romantische loveseats. Het geeft een bijzondere, stijlvolle en ontspannen sfeer aan de ceremonie.

 

Foto 1: Rebecca Hollis Photography; Foto 2: Restyledvintagerentals.com

Houten bankjes
Helemaal geschikt voor een landelijke ‘Woodland’ Wedding zijn de houten bankjes. Of plaats houten (splintervrije!) planken op balen stro of op boomstammen.


Fotografie: Louisa Bailey

Spiraal
Stijlvolle, strak witte stoeltjes, maar dan op een creatieve manier als een spiraal geplaceerd. 

Fotografie: Snowbasin.com, Earl’s Lodge

Picknickkleedjes
Voor een echte zomerse dag en een casual bruiloft kunnen jullie ervoor kiezen om voor een picknickopstelling te gaan. Mooie, stijlvolle kleedjes waarop de gasten plaats kunnen nemen. Met als bijkomend voordeel dat niemand een hoofd voor zijn of haar gezicht heeft en jullie het jawoord niet kunnen zien uitspreken. Zorg ook voor kussens om het comfortabel te maken. Tip: geef wel van tevoren een casual dresscode aan, in gala op een kleedje gaan zitten zal niet door iedereen in dank worden afgenomen. 

Fotografie: BW Right Photography

Strandstoelen, zitzakken en boomstammen….Meer inspiratie voor de ceremonieopstelling vind je op Pinterest

 

Auteur: Angelique Aalders

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: