Een voorproefje van jullie bruiloft op het Amsterdamse IJ? NAUPAR biedt gratis ticket voor zeiltocht

NAUPAR heeft een nieuw zeilarrangement over het Amsterdamse IJ in de aanbieding en om dat te vieren geeft het nautische bedrijf een gratis ticket weg aan elke tweede persoon die boekt voor een zeiltocht over het IJ.

Bruiloft op het Amsterdamse IJ
De ‘twee-voor-de-prijs-van-één tickets’ biedt bruidsparen in spé een kans om voordelig mee te varen. Zo krijgen zij een goede indruk hoe een bruiloft op een authentiek zeilschip er uit zou kunnen zien. Aan boord kunnen vragen gesteld worden. De tocht vindt plaats op de barkentijn De Abel Tasman, één van de mooiste zeilschepen van Nederland. Men kan kiezen tussen een barbecue of High Tea aan boord. De oevers van het IJ staan bekend om de mix van historische panden en ultramoderne gebouwen zoals het EYE Filminstituut.

Bij de reservering kan de speciale kortingscode worden ingevoerd: GRPBBQ-UIV-EGZ-SOR-KPK

Officiële trouwlocaties
Alle schepen van NAUPAR zijn goedgekeurd als officiële trouwlocaties. Zowel de huwelijksceremonie als het aansluitende bruiloftsfeest kan varend over het Amsterdamse IJ of IJsselmeer plaatsvinden. Het schip kan ook voor anker blijven liggen of in een haven aanmeren.

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: