Droomlocatie vinden tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

De Open Toptrouwlocatie Route vindt zondag 28 september van 12.00 uur tot 17.00 uur plaats in meer dan 250 locaties, verspreid over heel Nederland. Iedereen met trouwplannen kan vrijblijvend een kijkje nemen bij alle soorten trouwlocaties: van beachclubs tot kastelen en van landhuizen tot design hotels. Zij zijn op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

 

De Open Toptrouwlocatie Route is de nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. De editie van de Route van februari heeft veel belangstelling gekregen van de aanstaande bruidsparen. Meer dan 1000 stellen namen vrijblijvend een kijkje bij trouwlocaties door het hele land. 95% van de bruidsparen adviseert andere stellen om naar de Open Toptrouwlocatie Route van zondag 28 september te gaan. “Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden,” zegt locatie adviseur Marja van Toptrouwlocaties.nl. “Het is belangrijk dat stellen zich goed oriënteren, er is namelijk enorm veel aanbod en dat maakt de zoektocht gelijk uitdagend. Om bruidsparen daarbij te helpen en de keuzes te vereenvoudigen organiseren we nu voor de vijfde keer de Open Toptrouwlocatie Route.”

 

Bruidsparen ontvangen een Rituals cadeaupakket t.w.v. € 48,50

Alle bruidsparen die n.a.v. de Open Toptrouwlocatie Route hun droomlocatie vinden en dit via de site van de Route doorgeven, ontvangen een Rituals cadeaupakket t.w.v. € 48,50. Tevens maken al deze bruidsparen kans op een huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- en andere fantastische prijzen. De verloting vindt plaats onder de aangemelde bruidsparen die n.a.v. hun bezoek aan de Open Toptrouwlocatie Route hun definitief geboekte locatie via de website doorgeven. Kijk voor de voorwaarden op Toptrouwlocaties.nl

 

Aanmelden bruidsparen

Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route kan op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Wie zich registreert, dingt meteen mee naar de prachtige prijzen. Op de website is ook een uitgebreid overzicht te vinden van de deelnemende locaties en uiteraard meer informatie over de actie.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: