Ibiza inspiratie

 

 

 

  Een beetje van jezelf, een beetje Ibiza

 

Je hebt waarschijnlijk afgelopen 5 september wel de foto’s gezien van het huwelijk van Wendy van Dijk  met haar grote liefde Erland Galjaard. Het huwelijksaanzoek in Parijs, de bruiloft op Ibiza!

Als je zelf niet de mogelijkheid hebt om daadwerkelijk op Ibiza te trouwen, maar wel die relaxte Ibiza look-and-feel op je bruiloft wil creëren, dan is er een geweldig alternatief: Ibiza Flags. Handgemaakte decoratieve vlaggen van stof en bamboe, met details van leer, kralen & bedels geven iedere trouwlocatie een “wow-effect”.  Deze stijlvolle vlaggen zijn in iedere kleur leverbaar en geschikt binnen en buiten. Praktisch, duurzaam en uniek. Met Ibiza Flags geef je jouw bruiloft een persoonlijke en stijlvolle styling, maar wel met dat heerlijke vleugje Ibiza.

 

Met hun weelderige stoffen en warme kleuren van de Balearen, roepen de Flags de sfeer op van een zonsondergang aan zee. Ze zijn in alle kleuren leverbaar en te koop en te huur op www.ibizaflags.nl. De vlaggen zijn circa 3 meter hoog, weatherproof en makkelijk te gebruiken in zand, grind of aarde. Voor een uitgebreide sfeer impressie kijk je op www.facebook.com/ibizaflags.nl.

 

Veel plezier met jullie inspiratietocht voor jullie huwelijk.

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: