Het Feest der Kleuren voor de moeders van het bruidspaar

 

Eén van mijn favoriete adresjes is Jos Exler. Een enthousiaste , creatieve en artistieke ondernemer in het Historische Delfshaven in Rotterdam. Jos straalt en ademt kleurrijkheid uit en weet  moeders van de bruid en bruidegom een geheel eigen creatie aan te meten. Met verrassende kleur creaties waar je je heerlijk in voelt tijdens de huwelijksdag. Daarom wil ik jullie graag de modeshow onder de aandacht brengen.

 

       

                                Kleurrijke Couture

Een carrière waar hard voor gewerkt is, resulteert in een grootse jubileumshow in het Wereldmuseum Rotterdam, op 9 november a.s. Uiteraard in de balzaal, compleet met tangodans, klassiek ballet, kunst, muziek en volop kleur. Dat past bij Jos Exler.

Veertig jaar geleden fietste jonge moeder Jos op een roestige fiets naar de boer om schapenwol te halen, anno 2014 worden stoffen als fluweel, zijde en organza in het atelier en de winkel van Jos Exler in Historisch Delfshaven bezorgd en verwerkt tot in het oog springende creaties.

Onder haar clièntele vrouwelijke ondernemers, managers en bestuurders, waaronder ministers, die kiezen voor een duidelijk positief fashion statement. Zo ook bruiden en hun (schoon)moeders en bruidsgasten die een bewuste voorkeur hebben voor een op maat gemaakt ontwerp, veelal met bijpassende hoed, schoenen en tasje.  Een origineel Jos Exler-item toont kleur, feminiene kracht en levenslust.

Van handbeschilderde top of colbert tot partydress en van zakelijk pak tot avondjapon en bruidsjurk, een Jos Exler is herkenbaar. Ėn betaalbaar.

 

 

 

 

Op z’n Jos

 

De grande dame van de elegante, kleurrijke en zeer vrouwelijke, creaties, heeft met haar innemende persoonlijkheid, tomeloze enthousiasme en servicegerichtheid een brede klantenkring opgebouwd. Jos is er bescheiden over: “Ik dacht echt dat ik het geen jaar zou volhouden, maar het werd vijf jaar, tien jaar. Daarom is dit jubileum van veertig jaar voor mij een extra reden om groots uit te pakken met een show in het Wereldmuseum, en dan helemaal in mijn stijl met muziek en dans, op z’n Jos.”

 

Liefde voor kunst

 

Door Jos’ tomeloze liefde voor kunst, artistieke objecten, muziek en de herhaaldelijke vraag van haar klanten om Jos Exler Couture shows, is Jos inmiddels een expert in het organiseren van bijzondere events. Er zijn regelmatig kleine modeshows of high tea’s  in haar winkel in Historisch Delfshaven. Bovendien organiseert Jos in de salon van een monumentaal pand aan het Koningin Emmaplein in het Scheepvaartkwartier concerten, couture shows, diners, kunsttentoonstellingen en ontmoetingen met kunstenaars en musici. En niet zelden worden genoemde disciplines met elkaar gecombineerd.

 

 

Kom samen met je moeder en aanstaande schoonmoeder naar de wervelende Art Fashion Show op zondag  9 november  2014.
In het Wereld Museum | Willemskade 22 | 3016 DM Rotterdam | 14.30 -17.00 uur
Kaarten zijn te reserveren voor 30,- via info@josexler.nl of 06-51620950
Wie weet tot zondag!
 
groetjes
Wiesje Hallewas
Wedding & Planning
 
 

 

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: