Nieuw op Wijenburg: de Bloesem Bruiloft

Het Betuwse Kasteel Wijenburg is in alle seizoenen prachtig, maar is in de maand april misschien wel op haar mooist! Het voorjaar dient zich namelijk aan; de appel- en perenbomen staan in volle bloei, het terras kan naar buiten en de lammetjes huppelen in de wei! Kortom, ideale omstandigheden voor een onvergetelijke huwelijksdag! Bovendien is het vroege voorjaar ook voor de koks een inspirerend culinair seizoen.

 

Met de Bloesem Bruiloft krijgen bruidsparen alleen in de maand april een volledig verzorgde huwelijksdag op Kasteel Wijenburg voor nog geen € 5.000,–, of met een spetterend feest als afsluiting voor net geen € 6.000!

 

Het speciale weddingarrangement omvat onder andere het ja-woord op de locatie, de bruidstaart, de bubbels, een driegangen diner, een knallend feest, hapjes en drankjes, én de huwelijksnacht in de Torenkamer … het is allemaal inbegrepen!

 

Johan Huisman, Algemeen Manager van het kasteel: “April is in ‘trouwland’ nog steeds een beetje een ondergewaardeerde maand. Met de Bloesem Bruiloft spelen we in op twee trends: 1. bruidsparen willen steeds meer onderdelen van hun dag buiten laten plaatsvinden maar denken vaak dat in mei het voorjaar pas begint en 2. bruidsparen willen nog steeds niets liever willen dan een droomhuwelijk, maar kijken kritischer dan ooit kijken naar de kosten.  Door een complete huwelijksdag in zeer aantrekkelijk seizoen voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden, is deze droom nu voor bijna iedereen bereikbaar!”

Johan Huisman van Kasteel Wijenburg: “Een sprookjeshuwelijk nu voor iedereen bereikbaar!”

 

Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie, waar slechts één huwelijk per dag plaatsvindt. Circa 150 bruidsparen per jaar vieren hier de “mooiste dag van hun leven”. Op het intieme kasteeltje kun je niet alleen trouwen, maar ook recipiëren, dineren, feesten én overnachten!

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: