Nieuwe collega!

Hoi!

Mijn naam is Aranka Spanjaard en ik ben woonachtig in Haarlem. Vanaf januari ga ik bij Toptrouwlocaties aan de slag, hier zal ik het team van Locatie Adviseurs gaan versterken! Na het afronden van mijn opleiding International Hospitality Management en een afstudeerstage als InspiredMeetings Planner bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière.

Bij The Grand was ik verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende evenementen; van vergaderingen tot bruiloften! Het organiseren van evenementen vind ik een geweldige uitdaging, en een huwelijk al helemaal. Het geeft zoveel voldoening wanneer een bruidspaar terugkijkt op een ‘dream wedding’, en dat dankzij jou hulp.

Wat lijkt mij nu zo leuk bij Toptrouwlocaties? Toptrouwlocaties is voor mij een ontzettend leuke, veelzijdige, en deels nieuwe ervaring die ik met beide handen aanpak. Ik ga nu vanaf de ‘andere kant’ aan het werk en hoop als Locatie Adviseur niet alleen de bruidsparen te kunnen adviseren om dé trouwlocatie voor hun speciale dag te vinden, maar ook om een fijne relatie op te bouwen met alle spetterende locaties in Nederland!

In het nieuwe jaar sta ik graag voor jullie klaar!

Tot snel,

Aranka

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: