Winnaars Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag aan voor 3FM Serious Request

 

Winnaars Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag aan voor 3FM Serious Request

Trots dat ik samen met mijn collega winnaars van de Dutch Wedding Awards dit mooie item mag aanbieden op de veiling van Serious Request. Wij leven in een wereld waar we gewoon onze vrijheid van meningsuiting hebben, vrij zijn in het maken van keuze in soort opleiding, vrijheid hebben in het kiezen van een levenspartner & in vrijheid leven. Een wereld waar we nee kunnen zeggen en waar nee ook nee is. Daarom hoop ik dat wij met dit item een mooi bedrag ophalen voor het doel van Serious Request!  Zodat de toekomst van vrouwen en jonge meisjes in oorlogs- & conflictgebieden ook één wordt van VRIJHEID!

                                                                                                                    

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

 

Voor de hoogste bieder van deze bijzondere en unieke veilingitem wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroon met een Dutch Wedding Award. In de aanloop naar deze unieke huwelijksdag en op de dag zelf, zal het bruidspaar begeleid worden door weddingplanner Wiesje Hallewas van Wedding & Planning. De bruid zal deze dag stralen in een prachtige trouwjurk van Ladybird en met een mooi bruidskapsel verzorgd door Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist. De bruidegom mag een kostuum dragen van Immediate, net als de bruidsjurk aangeboden door de Bruidshoek.

 

Een onvergetelijke huwelijksdag

Alles wordt tot in de puntjes geregeld! Zo krijgt het bruidspaar een adviesgesprek en cadeaubon voor de decoratie op deze dag van Weddingdeco.nl en zal DON FLORITO het bruidsboeket, corsages en ander bloemdecoratie verzorgen. Op de grote dag zelf wordt het bruidspaar thuis opgehaald in een prachtige trouwkoets van Stalhouderij De Zadelhoff om vervolgens aan te komen op de romantische trouwlocatie Buitenplaats Amerongen. De huwelijksvoltrekking wordt begeleid door trouwambtenaar Jelle Kuiper van Leuktrouwen, die het bruidspaar de handgemaakte trouwringen van Atelier NW om laat schuiven. Na de trouwceremonie vindt de toost plaats met een heerlijke bruidstaart van Sugarlips Cakes. Onder het genot van een hapje en een drankje zal de aansluitende borrel muzikaal worden ondersteund door SKYFLY. Deze prachtige huwelijksdag wordt ter herinnering vastgelegd met foto’s door Studio Damon en in een cinematische filmtrailer van Unicorn Wedding Films.

 

Bieden op de veilingitem

De datum van het huwelijk vindt op een nader te bepalen datum in 2015 plaats. De beste trouwleveranciers van Nederland zullen alles uit de kast halen om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten! Bieden op dit veilingitem kan via de site van 3FM Serious Request: https://veiling.3fm.nl/compleet-georganiseerd-huwelijk.

 

Winnaars Dutch Wedding Awards 2014

Winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 zijn: Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl, Wedding & Planning.

 

We hopen met alle deelnemers dat er een heel mooi bedrag uit deze veiling komt.

Fijne dagen in Vrijheid!

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

 

 

 

 

 

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: