Bruidspaar wint complete huwelijksdag bij ALFREDS!

De winnaars zijn bekend! Alle bruidsparen die hun definitieve trouwlocatie aan Toptrouwlocaties hebben doorgegeven maakten kans op fantastische prijzen. Inmiddels heeft de loting plaatsgevonden en hebben we vier bruidsparen heel blij mogen maken! Zij wonnen een complete huwelijksdag op locatie bij ALFREDS t.w.v. € 10.000,-, een trouwjurk van de Honeymoonshop, een trouwpak van Roka en een professionele DJ Show van SkyFly.

Lees hieronder de reacties van de winnende bruidsparen!

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij ALFREDS

Bruidspaar Dennis & Annika

img-dennis-annika

“Wat fantastisch dat wij onze huwelijksdag hebben gewonnen! We zijn ontzettend blij en kunnen het nog steeds niet helemaal geloven. We waren al zo blij dat we de voor ons perfecte locatie hadden gevonden, maar nu kan onze huwelijksdag echt niet meer stuk. Heel erg bedankt voor deze geweldige prijs! Groet, Dennis en Annika”      

 

 

Trouwjurk Honeymoonshop t.w.v. € 2000,-

Bruidspaar Marissa & Martin

img-marissa-martin“Wat een verrassing toen ik (Marissa) gebeld werd door Toptrouwlocaties. Ik had de trouwjurk gewonnen van de Honeymoonshop! Wat een onwijs mooi cadeau zo voor de feestdagen en ons huwelijk. Mijn verloofde Martin kon ook zijn oren niet geloven toen ik hem het goede nieuws vertelde. Hij kan niet wachten tot hij mij mag zien in mijn trouwjurk. Onwijs bedankt Toptrouwlocaties en The Honeymoonshop! Wij zijn enorm blij met deze prijs. Groetjes Marissa en Martin”

 

Professionele DJ Show van SkyFly t.w.v. € 895,-

Bruidspaar Maikel & Iris

img-skyfly-nl-2“In september hebben we een aantal locaties bezocht met succes, maar daarna hadden we eigenlijk niet meer aan Toptrouwlocaties gedacht. Des te groter was de verrassing toen we gebeld werden dat we een luxe DJ show hebben gewonnen!!! We gaan in april 2015 al trouwen en zijn daarom al best ver met de organisatie van onze trouwdag, maar de muziek voor ons feest hadden we nog niet rond. De prijs kwam dus precies op tijd!! We kijken er naar uit! Ontzettend bedankt! Maikel & Iris”  

 

 

Trouwpak van ROKA t.w.v. € 1000,-

Bruidspaar Esmee & Hidde

140214155422.524602-10151415076344160-642110290-n.resized.500x0Esmee : “Jeetje wat waren wij verrast! Je denkt altijd: “ik win nooit wat.” Tot ik van de week werd gebeld door Marja van Toptrouwlocaties met de super leuke mededeling dat wij een trouwpak twv 1000,00 euro hebben gewonnen bij Roka! Ik was sprakeloos, dus ze zal wel even hebben gedacht dat de lijn was weggevallen, hahaha! Op 28 februari gaan mijn toekomstige man passen. We zullen een foto sturen van het resultaat.

 Hidde: “Op TV zie je mensen duizenden euro’s winnen. Als kijker ga je kritisch denken dat je pas blij bent met een bepaald bedrag. Toen ik te horen kreeg dat ik 1000 euro had gewonnen voor een pak van ROKA viel ik letterlijk van mij stoel. Blijdschap is onbeschrijfelijk voor deze prijs. Ik stap ik het bootje met Esmee. Met deze prijs zal het perfecte trouwpak zeker tevoorschijn komen! Hartstikke bedankt iedereen van Toptrouwlocaties! ”

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: