Bloom Wedding op Weddingplanner.nl

Er bestaat bijna niet veel leukers dan het delen van je passie. En dus blog ik vanaf 1 januari maandelijks over trouwen, trouwtrends en styling voor weddingplanner.nl. Als eigenaresse van Bloom Wedding vertel ik met plezier alles over mijn grote liefde voor het vak van weddingplanner en weddingstyliste. Heerlijk toch!

 

Sinds 2009 organiseer en coördineer ik exclusieve bruiloften in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Ruime ervaring, een frisse kijk, passie en doortastendheid vormen de basis van mijn werk en ik houd van stijlvolle, hippe, romantische bruiloften waarbij de liefde centraal staat en waar ruimte is voor creativiteit, verrassingselementen en een prachtig afgestemde styling.

 

Met mijn blogs hoop ik je te inspireren om jullie bruiloft net even wat anders in te vullen dan de standaard is. Tradities zijn natuurlijk mooi, maar het is nog veel leuker om er vanaf te wijken. Geef een eigen draai aan jullie huwelijk zodat de droomdag perfect past bij jullie als stel. Leuke tips omtrent de styling van je trouwdag komen natuurlijk ook aan bod.

Foto: Eppel Fotografie

Ik ben in 2008 getrouwd met mijn jeugdliefde en samen hebben we twee kids. Als ik mijn dag opnieuw zou mogen plannen met de kennis die ik nu heb dan had ik sommige dingen echt heel anders aangepakt. Er is namelijk nog zoveel meer tofs en creatiefs te bedenken. Hoor hier snel meer over door mijn blogs te volgen en laat je optimaal inspireren!

 

Liefs,

Shirley Pisano

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: