Open Toptrouwlocatie Route wegens succes 5 keer in 2016

Toptrouwlocaties wil aanstaande bruidsparen zo goed mogelijk van dienst zijn bij de zoektocht naar de perfecte locatie. Om die reden organiseren wij volgend jaar twee extra edities van de Open Toptrouwlocatie Route. Wij bieden de locaties de mogelijkheid om in 2016 vijf keer deel te nemen.

Waarom twee extra edities?

Toptrouwlocaties.nl organiseert jaarlijks meerdere Routes: een begrip onder aanstaande bruidsparen, gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8,2. Tot nu toe hadden bruidsparen de mogelijkheid om deel te nemen aan een winter/zomer/najaar editie. Maar ook in de tussenliggende maanden oriënteren talloze bruidsparen zich op de locatie. Zij willen na een huwelijksaanzoek zo snel mogelijk op zoek naar die ene droomlocatie. Met twee extra edities helpen wij ook de bruidsparen die zich oriënteren in de maanden februari, maart, april, oktober en november bij het vinden van hun trouwlocatie.

Dus ‘save the dates’ voor deze zondagen in 2016!

  • 31 januari
  • 17 april
  • 3 juli
  • 25 september
  • 27 november

Voordelen:

  • De locaties bereiken op één dag alle bruidsparen die in hun regio op zoek zijn naar een trouwlocatie.
  • Profiteer van de landelijke promotie en van het grote bereik van Toptrouwlocaties.nl: maandelijks oriënteren meer dan 35.000 bruidsparen zich op deze website.
  • Wij ontzorgen de locaties in de organisatie van vijf sales events.
  • Bijkomend voordeel: bruidsparen die voor een tweede of derde keer willen komen, kunnen de locatie dan aangekleed zien om een goede indruk te krijgen.

Enkele reacties van bruidsparen over voorgaande edities van de Open Toptrouwlocatie Route:

“Wij doen mee om locaties aangekleed te zien en vanwege de efficiëntie, dat je meerdere locaties op één dag kan bezoeken.”

“Het leek ons een uitgelezen kans om op een vrijblijvende manier meerdere locaties op één dag te zien. We dacht ons alleen te oriënteren, maar we vonden al meteen een passende locatie!”

“Wij vinden het prettig om de trouwlocaties eerst te bekijken om de sfeer te proeven. Het is een unieke kans om de locaties te zien zoals ze zijn tijdens een bruiloft. Dat geeft toch dat extraatje qua sfeer.”

Uiteraard zijn er in 2015 ook nog de geplande Routes op zondag 28 juni & 27 september 2015. Aanmelden kan nog via de website.

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: