Elk feest begint bij een mooie uitnodiging

Met regelmaat probeer ik bijzondere creatieve bedrijven in de trouw branche in het zonnetje te zetten. Want ook goede wijn verdient een krans! Vandaag is dat het bedrijf van mijn lieve collega Brigitte Mes van CardWise.

Een mooie enveloppe op je deurmat daar word je nieuwsgierig van en laat de rest van je post voor wat het is. Het is een klein cadeautje die een glimlach op je gezicht tovert.

Dat doen alle kaarten van Brigitte Mes van CardWise. Brigitte ontwerpt bijzonder drukwerk op basis van jullie persoonlijke smaak en stijl.De Save The Dates of uitnodigingen zijn de eerste communiqué – the first impression – voor al jullie gasten.

 

 fotocredits: Eppel

Graag nodigt Brigitte jullie uit om de collectie in haar studio te komen bekijken. Tijdens een intake-gesprek bespreekt zij jullie wensen, voorkeuren en ideeën. ‘Gepokt en gemazeld’ in de wedding & events branche, weet Brigitte als geen ander de correcte vertaalslag te maken naar de voor jullie perfecte uitnodiging. Wenst u een klassieke, romantische of een vintage stijl? Of wordt het modern, hip en ‘industrial’? Alles is mogelijk met de collectie van Envelopments. Na dit gesprek ontvangen jullie een tailor-made offerte. Bij akkoord gaat zij aan de slag voor jullie. Het is daarom niet mogelijk om via de website offertes aan te vragen want zij werken uitsluitend custom-made.

De vormgeving (logo’s, lay-out, gekozen lettertypes, enz.) wordt in-house ontworpen, het drukwerk wordt vervaardigd bij drukwerk partner BEPA.

De assemblage van de uitnodigingen – het ‘ready-to-send’ klaarmaken wordt ook hoogstpersoonlijk door Brigitte uitgevoerd. Jullie alleen nog maar de postzegels erop te plakken en de uitnodigingen te verzenden.

CardWise is gespecialiseerd in het ontwerpen van totaalconcepten

De gekozen stijl wordt als rode draad doorgevoerd tot in het kleinste detail. Met name voor huwelijksdrukwerk is het erg leuk om een totaalconcept te mogen ontwerpen, zoals bijvoorbeeld:

logo of monogram | save the dates |uitnodigingen en rsvp kaartjes | programmaboekjes lithurgie (kerkboekjes) | menu- en naamkaartjes |

tafelschikking (seatingplan) en tafelnummerbordjes | wegwijsborden | tafeldecoratie (confetti), tags voor give-aways (bedankjes)

etiketten | bedankkaarten

Levertijden: vanaf ontwerp tot en met aflevering drukwerk moeten jullie rekening houden met minimaal 3 weken.

 

Succes met het creatieve proces samen met Brigitte!

 

Groetjes

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: