Aanstaande bruidsparen gezocht voor een nieuw seizoen RTL Weddingplanner

 
Vorig jaar heb ik samen met 3 collega weddingplanners Anouk, Astrid & Marie-José met heel veel plezier aanstaande bruidsparen meegnomen op inspiratietocht. Het is dan ook mooi te horen dat de producent Studio Hoge Heren een nieuw seizoen RTL weddingplanner gaat maken samen met leveranciers uit de trouwbranche. Nu zijn we opzoek naar nieuwe bruidsparen die het leuk vinden om mee op inspiratietocht te gaan samen. Dit jaar ga ik samen met Astrid Blauw en presentator Kevin op pad met de bruidsparen. Hebben jullie trouwplannen geef je dan snel op! En wie weet worden jullie één van de nieuwe stellen voor komend seizoen.

Na een succesvol eerste seizoen komt RTL Weddingplanner vanaf najaar 2015 terug op televisie met 12 nieuwe afleveringen.

In RTL Weddingplanner laten we Nederland zien hoe leuk het is om met elkaar te gaan trouwen en maken we kennis met al het moois wat er op dit gebied verkrijgbaar is. We staan staan toekomstige bruidsparen bij in de oriëntatie op de grote dag en horen hun motivatie waarom zij er graag een bijzondere dag van willen maken. Het programma informeert, inspireert en ontroert. RTL Weddingplanner wordt gepresenteerd door ceremoniemeester Kevin Brouwer. RTL Weddingplanner is een inspirerend infotainment programma voor koppels die zichzelf en hun gasten op de bruiloft alleen het beste gunnen. Daarnaast is het uiteraard een heerlijk RTL4 televisieprogramma voor een ieder die houdt van de mooie dingen in het leven.

 

In RTL Weddingplanner zien we elke week een ander koppel en snijden we wisselende thema’s aan. Denk hierbij onder meer aan oriënteren, budgetteren en etiquette. Daarnaast kijken we naar zaken als fotografie, bruidskleding, locaties, aankleding, bruidstaarten en entertainment. Opnames vinden plaats op typische, romantische trouwlocaties door heel Nederland of op de werkplek van een leverancier.

Voor seizoen 2 zijn wij op zoek naar 12 toekomstige bruidsparen die aan het prille begin staan van hun oriëntatie op de grote dag. Jullie hebben bij voorkeur nog niets vastgelegd en het lijkt jullie leuk om jullie ‘verhaal’ in een bijzonder document geheten ‘televisieprogramma’ terug te zien. Jullie zien meerwaarde in een stukje begeleiding door ervaren wedding planners en leveranciers uit de markt. Wij zijn uiteraard geïnteresseerd in jullie wensen, dromen, discussiepunten, verwachtingen, overwegingen en het beoogde budget voor de bruiloft. We helpen jullie een stukje op weg. Hoe jullie de bruiloft uiteindelijk samen gaan invullen, is natuurlijk aan jullie. Weddingplanner is nadrukkelijk geen real-life soap; we zitten jullie niet met camera’s op de hielen. Er wordt wel thuis gefilmd maar niet op de bruiloft.

Zijn jullie in het late voorjaar van 2015 enkele dagen beschikbaar? Meld jullie dan nu aan door een e-mail te sturen naar aanmelden@weddingplanner-televisie.nl. Vertel zo gedetailleerd mogelijk wie jullie zijn, waarom jullie graag met elkaar trouwen, wanneer jullie gaan trouwen en waarom wij nu juist jullie moeten selecteren voor een van de 12 afleveringen. Alle romantische details helpen! Voeg enkele recente foto’s van jullie bij. Onze redactie zal uit alle inzendingen een voorselectie maken en op basis daarvan worden jullie mogelijk uitgenodigd voor onze selectiedag.

RTL Weddingplanner wordt gemaakt door SHH Productions, de televisietak van het in weddings gespecialiseerde foto- en videobedrijf Studio Hoge Heren uit Rotterdam.

Kijk voor een korte terugblik van het vorige seizoen op https://youtu.be/-LtBNzJ8gss

 

Groetjes

 

Wiesje Hallewas

Wedding & Planning

 

 

 

 

 

 

Meer van Wiesje

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: