Kasteel Duurstede open na metamorfose

WIJK BIJ DUURSTEDE – Kasteel Duurstede behoorde al tot de mooiste kastelen van Nederland. Nu de renovatie en interieur-restyling van het kasteel is afgerond, opent het kasteel opnieuw haar deuren voor het publiek. Zo is het metselwerk gerestaureerd, zijn de torenkruizen opgeknapt,  de glas-in-loodramen hersteld en kwamen er nieuwe leien op de daken. Op donderdag 30 april opende wethouder Wil Kosterman van Wijk bij Duurstede het kasteel.

Restyling
Naast de renovatie aan de buitenzijde, onderging ook het interieur van het kasteel een metamorfose. In de Donjontoren is een extra zaal gecreëerd. Een stylist heeft er bovendien voor gezorgd dat het kasteelinterieur beter past bij de verschillende historische ruimtes. Hiervoor zijn veel rustieke en natuurlijke materialen gebruikt waardoor en intieme sfeer is ontstaan. Ook de prachtige binnenplaats kreeg een gedeeltelijke overkapping en de toegankelijkheid van het kasteel is verbeterd. Door een nieuwe indeling zijn er meer faciliteiten gecreëerd om gasten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Zorgeloos genieten
Het kasteel en kasteeleiland blijven ter beschikking staan voor zakelijke en particuliere evenementen. Het kasteeleiland leent zich bovendien uitstekend voor inspirerende outdoor activiteiten. De locatie is geschikt voor groepen tot 350 personen en biedt zowel binnen- als buitenruimtes. De oude binnenplaats van het kasteel is voorzien van een prieel en een sfeervol overdekt terras. Binnen is er de beschikking over meerdere zalen. Ideaal voor bijvoorbeeld een presentatie, workshop of bruiloft.

Green Key
Het team van Kasteel Duurstede levert hoogwaarde catering en desgewenst ook entertainment en activiteiten. Het kasteel beschikt bovendien over een Green Key-certificaat, wat garandeert dat voldaan wordt aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid. Zo kunnen gasten genieten van een perfect georganiseerde, zorgeloze én verantwoorde dag op deze historische locatie.

Contact en mogelijkheden
Via de bedrijfspresentatie op Toptrouwlocaties.nl kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden van het Kasteel voor jullie bruiloft.

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: