Profvoetballers trouwen in Noordwijk

Bij ‘Klooster | events’ in Noordwijk zijn afgelopen week twee profvoetballers getrouwd: Eljero Elia met Sanne Hoogkamer en Ruud Vormer met Roos America. Ze wisten aanvankelijk niet van elkaar dat ze beide voor dezelfde locatie en organisatie kozen. Voor beide gold dat hun weddingplanners: Vivian ter Huurne van ‘Het bruidsmeisje’ (voor Eljero en Sanne) en Darlene Doomernik van ‘Organized by Darlene’ (Ruud en Roos), het Klooster als locatie voorstelden.

Op de dag zelf, maar ook achteraf door de berichtgeving erover in de landelijke pers, baarde vooral het huwelijk van Elia en Sanne opzien. Elia kwam bij de Oude Jeroenskerk in Noordwijk-Binnen – waar de ceremonie plaatsvond – aanrijden in een Lamborgini. Even later arriveerde hij nogmaals met zijn bruid Sanne in een blauwe Rolls Royce cabriolet. Op de autodeuren zagen de omstanders het ‘bruidslogo’ met een sierlijk uitgevoerde E en S van Eljero en Sanne. Datzelfde logo was ook verwerkt in de twintig meter lange witte loper waarover de bruid in de Oude Jeroenskerk naar de bruidegom toeliep aan de hand van haar vader. Cabaretier Jandino Asporaat voltrok de huwelijksceremonie, uiteraard op geheel eigen en komische wijze.  Voor het diner en feest vertrok het gezelschap vervolgens met een witte dubbeldekker naar de eventlocatie van Klooster in Noordwijk aan Zee.  Ook dit is een voormalig kerkgebouw, dat voor de gelegenheid door de stylisten van Klooster was omgebouwd tot een loungeclub. Met in het voorste deel (een historische kapel d.d. 1647) een ronde bar gebouwd om een echte boom heen. De boom was mooi uitgelicht en door Bloemenservice Nederland geheel voorzien van orchideeën. De meest opvallende creatie van de Bloemenservice was echter een geheel uit bloemen bestaande wand van 15 meter lang en drie meter hoog.  In het overwegend witte decor vormde dit het kleurrijke decor voor een feest dat wel iets weghad van een Sensation White festival. Onder de gasten onder meer: DJ Afro Jack en Erwin Koeman die samen met zijn broer Ronald coach is bij Elia’s huidige club: het Engelse Southampton.collage vierkant wit

collage (4)

Ex–Feyenoorder Ruud Vormer had ook veel bekende collega’s uitgenodigd waaronder de nodige uit België. Niet verwonderlijk omdat hij nu furore maakt bij Club Brugge. Met Roos samen parkeerde hij een witte Mercedes voor het kerkgebouw in de Noordwijkse (winkel) Hoofdstraat. Anders dan anders genoten het bruidspaar en hun gasten eerst van een diner en gingen daarna pas in de avond over tot de huwelijksceremonie. Eenmaal in de echt verbonden werd, zoals in het zuiden gebruikelijk is, met vuurwerk een uitbundig grote huwelijkstaart op een serveerwagen de zaal binnengereden: een kunststukje gemaakt door de bekende Noordwijkse patissier George Vis. Daarna werden ballonnen opgelaten en kon het feest beginnen in de zaal achterin die geheel in het wit was ingericht met als accentkleuren goud en zand.

Buiten dat zowel Ruud en Roos als Eljero en Sanne dezelfde trouwlocatie kozen, bleken ze ook nog beide onder meer naar Dubai te gaan voor hun huwelijksreis. Nagenietend, ongetwijfeld, van de onvergetelijke dagen in Noordwijk.

Fotocredits huwelijk Eljero & Sanne – Gerhard Nel
Fotocredits huwelijk Ruud & Roos – Kim Hoekstra

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: