Liefdesverhalen door StoryTerrace

Hoe mooi zou het zijn om jullie liefdesverhaal in een boek te laten vereeuwigen? Om in de voorbereiding van je huwelijk samen met een schrijver een moment te nemen om stil te staan? Om terug te kijken naar wat jullie allemaal samen hebben meegemaakt en ook om vooruit te kijken naar jullie toekomst?

Speciaal voor Weddingplanner.nl schrijven onze professionele schrijvers een aantal artikelen over de mooiste en persoonlijkste liefdesverhalen. Zo inspireren we je graag om stil te staan bij jullie eigen verhaal.

 

Sprankelend

‘Ik ontmoette haar vijf jaar geleden met oud en nieuw, op een feest van vrienden waar ik ook meehielp in de organisatie. Er was een thema – vlieg het nieuwe decennium in – vakantie-achtig. Ik had Vietnamese loempia’s gemaakt; niet gefrituurd, maar van die vouwdingen. Niet dat ik echt een culinair type ben, maar goed, hapjes maken was mijn taak.

Zij en ik waren die avond zo ongeveer de enigen die nog vrijgezel waren, een beetje koppelen zat er misschien wel bij. We hadden wederzijdse vrienden en een van hen had al weleens tegen haar gezegd: “Misschien is die jongen wel wat voor jou.”

Zij wilde in het begin niet echt iets van me weten. Maar ik houd van sprankelende personen, en ja, zij is een sprankelende vrouw. Ik vond haar wel leuk. Ze was verkleed als zo’n Benidorm-meisje, met roze kettinkjes enzo. Ik was verkleed als piloot, maar mijn pak kwam een beetje laat, dus ik liep eerst nog onverkleed rond. Rare gozer, dacht zij. Brabo als ze is, een echt carnavalstype.

Naarmate de avond vorderde, kwamen we steeds dichter bij elkaar. En toen begonnen we elkaar zo tegen twaalven te schminken, gewoon voor de lol. Om 12 uur gingen we vuurwerk kijken. We zaten op een prachtige plek, tienhoog, we zochten elkaar op en kusten elkaar. Gewoon op de wang. Daarna gingen we naar het feest beneden. Ik bracht drankjes rond op een trolleykarretje, als een soort purser. Dat vond zij leuk, daar was ze wel van gecharmeerd. Toen kwam er schot in, we dansten met elkaar. Het was wel duidelijk: we hadden elkaar gevonden.

Daarna ging het snel. Zo’n vier maanden na onze eerste ontmoeting kwam haar zusje thuis van een lange reis in Azië. Ze logeerde bij haar. Ik kon het goed met haar zusje vinden, we werden echt maatjes, en na een tijdje bood ik aan dat zij in mijn huis zou kunnen wonen, dan trok ik bij mijn vriendin in. Dat ging prima.

En nu krijgen we ons eerste kindje. Ze is 8 maanden zwanger en het ontroert me, al die veranderingen. Dat iemand anders wordt, niet alleen fysiek. Op de bank, met die dikke buik, een houding proberen te vinden waarin ze makkelijk kan zitten, en over die buik strijken.

Ik ben nog steeds totaal verliefd.’

 

Ben je geïnspireerd en wil ook jij jullie liefdesverhaal laten vereeuwigen?

Neem een kijkje op Story Terrace en neem contact met ons op!

 

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: