Prijswinnaars Toptrouwlocaties.nl & Open Toptrouwlocatie Route 19 juni 2015

De spannende verloting van de prijzen naar aanleiding van de Open Toptrouwlocatie Route van 8-2-2015 heeft plaatsgevonden. Alle prijswinnaars zijn op de hoogte gesteld van de mooie prijs die zij hebben gewonnen. Lees hieronder de leuke reacties:

Huwelijksdag t.w.v. maximaal € 10.000,- bij Landgoed te Werve

Bruidspaar Joram & Annemarie 

Annemarie & Joram (Landgoed te Werve)Drie maanden geleden nadat we de open toptrouwlocatie route hadden bezocht (een dagje rondtouren in Nederland van Gouda naar Rijswijk, vervolgens naar Hoofddorp en als laatste een bezoekje aan Nieuw Loosdrecht), viel onze keuze gelijk al op Landgoed Ter Werve! Een prachtige locatie en een super fijn gesprek met de locatie- en salesmanager. De voorlopige offerte was al snel getekend! Vervolgens meegedaan aan de prijsvraag op toptrouwlocaties.nl. ‘Niet geschoten is altijd mis’, dachten we…

Opeens werd ik op 15 juni tijdens m’n werk gebeld door Aranka van Toptrouwlocaties.nl. Jullie hebben de hoofdprijs gewonnen! Ik heb wel 10x gevraagd of het echt waar was! Vol adrenaline belde ik m’n vriend op, en zijn eerste reactie: je maakt een geintje?! Nog steeds kunnen we het niet geloven en zijn we in shock! Wat een geweldig cadeau en ongelooflijk dat dit ons is overkomen! We kunnen ons geluk niet op! Onwijs bedankt! Onze trouwdag wordt door deze prijs wel extra bijzonder!

 

Video gastenboek van SkyFly t.w.v. € 229,-

Bruidspaar Hans-Wouter & Eline

Eline & Hans-Wouter (Skyfly) - kopieVlak na het huwelijks aanzoek zijn wij al trouwlocaties gaan bekijken. Omdat we graag in de zomer willen trouwen bleek dat we snel een beslissing over onze locatie moesten nemen als we op de door ons gewenste datum 1 juli 2016 willen trouwen. Daarna zouden we de bruiloft verder plannen. We hadden nog helemaal niet nagedacht over op welke manier we onze gasten iets voor onze dag wilde laten vastleggen. We waren dan ook erg verrast door het telefoontje  dat we het videogastenboek hebben gewonnen. Dat komt mooi van pas op onze bruiloft en zo hebben we een blijvende herinnering aan de dag. 

 

Trouwjurk Weddings t.w.v. € 2000,-

Bruidspaar Wesley & Kim

Kim Rollenberg (Jurk)Wauw!! Wat gaaf zeg! Was echt enorm verrast toen ik gebeld werd door top trouwlocaties! Toen we 10 jaar samen waren werd ik gevraagd! Natuurlijk zei ik volmondig JA!! En was binnen 2 maanden al bijna alles geregeld! 🙂 Gelukkig was ik met de jurk nog niet zover en heb ik daarmee gewacht! Nu mag ik een droomjurk uitkiezen van €2000,-!  Trouwen in een geweldige droomjurk met de liefste en leukste man samen met onze  lieve kinderen. Jake en Lisa! Super bedankt top trouwlocaties en weddings!! Liefs Wesley en Kim

 

 

 

Trouwpak Roka t.w.v. € 1000,-

Bruidspaar Dirk & Maggie

Dirk Dubbers (Roka)Bedankt voor een geweldige start van het weekend. Ik was vrijdagmiddag 12 juni lekker aan het werk toen ik door een onbekend nummer werd gebeld. Spreek ik met dhr Dubbers, dan heb ik goed nieuws voor u! U heeft een trouwpak gewonnen aangeboden door Roka! Wow wat een verrassing! Ik en mijn vrouw hebben meegedaan aan de toptrouwlocatieroute afgelopen 8 februari. Voor ons een ideaal moment geweest om meerdere locaties te bezoeken in het weekend. Daaruit is ook onze keuze gevallen op Slot Doddendael waar we 23 augustus dit jaar gaan trouwen. Ik wil hierbij toptrouwlocatie en Roka bedanken! Ik hoop dat onze mening heeft geholpen. We zullen op korte termijn een afspraak maken bij Roka Haarlem om een trouwpak uit te zoeken. Ik heb de website al bekeken van Roka, daar moet zeker wat tussen zitten dat onze dag een extra stukje glans geeft.

 

Heel veel plezier met deze mooie prijzen.

Liefs,

Anouk, Aranka, Marja, Laura & Annemieke

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: