Do It Yourself

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Je maakt een calculatie wat jullie bruiloft ongeveer gaat kosten, maar naar mate de tijd vordert kom je erachter dat de kosten toch wel snel oplopen. Je zou langer kunnen sparen en later trouwen maar je kunt ook kosten besparen door voor een DIY wedding te gaan!

Hieronder delen wij een aantal DIY tips:

verfblikkentape de kaarsjestafelloper

1. Plak lint of een reep kant om een leeg verfblik en je hebt de leukste ‘vazen’.
2. Washi tape is hot! Koop de tape in jullie kleurthema, koop bij Ikea, Xenos of de Action leuke waxinelichthouders en plak de tape om het aluminium bakje van het waxinelichtje.
3. Fotokleed: print foto’s van jullie zelf en jullie gasten uit en plak ze aan elkaar vast tot je een hele gave en persoonlijke tafelloper hebt.

stoel guirlandeborden wc

4. Druk uit een kleur karton in jullie kleurthema hartjes, bolletjes of sterretjes en plak ze aan een lint. Zo maak je vrolijke guirlandes voor aan de stoelen. 5. Druk baby- of kinderfoto’s van jullie af en plak die op de deuren bij de toiletten.

backdropvaasjesbestek

6. Haal bij de bouwmarkt kleurstaaltjes. Je kunt kiezen voor alle kleuren van de regenboog of diverse tinten van jullie kleurthema. Plak deze op een groot doek en je hebt een super leuke back-drop voor tijdens de ceremonie. 7. Spaar in de aanloop naar jullie bruiloft glazen potjes en flesjes. Zet deze op een mooie schaal of dienblad. Doe er leuke bloemen in en je hebt leuke centrepieces voor op de dinertafel. 8. Haal bij de kringloop of rommelmarkt verschillende soorten bestek en doop de onderkant in de verfkleur van jullie kleurthema.

Kijk op onze Pinterest pagina voor nog meer tips en ideeën.
Tegenwoordig zijn er steeds meer sites waar je zelf leuke styling kunt kopen voor jullie droombruiloft.

Liefs Anouk, Aranka, Laura, Marja & Annemieke

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: