1050 bruidsparen op zoek naar dé trouwlocatie

Ruim 1050 aanstaande bruidsparen grepen zondag hun kans om een kijkje te nemen bij hun favoriete trouwlocaties. Tijdens de zomereditie van de Open Toptrouwlocatie Route 2015 deden maar liefst 265 trouwlocaties hun best om de koppels welkom te heten.

Van strandpaviljoen tot sprookjeskasteel, de trouwlocaties door het hele land die zondag de deuren openden, konden bijna niet meer van elkaar verschillen.  Maar één ding hadden de locaties gemeen: de bruidsparen die ze over de vloer kregen konden er naar hartenlust wegdromen over hun trouwdag.

DSC_0015_1-1024x682

Kilometers
Er werden een heleboel kilometers afgelegd. De bruidsparen bezochten gemiddeld drie locaties, maar enkele enthousiastelingen grepen de kans om zoveel mogelijk inspiratie op te doen. Zo bezochten Erwin en Mei Fang uit Amsterdam maar liefst zeven locaties, variërend van Santpoort-Noord tot Utrecht. Zij waren dan ook al vroeg aanwezig op Landgoed Duin & Kruidberg. Landgoed Duin & Kruidberg had voor deze editie extra mensen ingezet om de toegestroomde bruidsparen welkom te heten en rond te leiden.

“De bruidsparen konden naar hartenlust wegdromen over hun trouwdag.”

Enthousiast kijken Erwin en Mei Fang rond in het hotel, waar ze volgend jaar zomer hun huwelijk willen vieren met ruim tweehonderd gasten. “Het is hier heel mooi en klassiek, en onze gasten kunnen hier gratis voor de deur parkeren. Dat is in Amsterdam toch lastiger.”

In NH Château Marquette rijdt een prachtige witte oldtimer over de oprijlaan, het grint knarst onder de banden. Alles is piekfijn opgesteld, van de entree met verschillende bruidstaarten en petit fours tot aan de dj-set in de feestzaal. De witte bloemen aan de stoeltjes kleuren mooi bij de schapen, die achter de grote ramen rustig grazen in de wei.DSC_0006

Trouwsferen
De deelnemende locaties waren voor de gelegenheid volledig in trouwsferen gebracht, zodat de bruidsparen direct ideeën konden opdoen voor hun trouwdag. Witte lopers voor de poort, trossen ballonnen, prachtige bloemdecoraties en boeketten, de meest fantastisch uitziende petit fours en kleurrijke macarons – geen enkele moeite werd gespaard om de bruidsparen een mooi beeld te geven.

“Witte lopers voor de poort, trossen ballonnen, prachtige bloemdecoraties en boeketten, de meest fantastisch uitziende petit fours en kleurrijke ma
carons.”

Reden voor Tamara en Hessel uit Amsterdam om een aantal eerder bezochte locaties nog eens te bekijken. “Vandaag is heel handig om in één keer veel locaties te zien”, vertelt Tamara. In het West-Indisch Huis worden ze meteen herkend door een enthousiaste Daniëlle, die ze enkele weken eerder ook al een rondleiding gaf. Het stel loopt rustig door de verschillende zalen, ingericht in dineropstelling, ceremonieopstelling of als feestzaal. “Dat is heel leuk om te zien, het geeft een heel goed beeld van wat we hier kunnen doen. De vorige keer dat we hier kwamen praten werd er net opgebouwd voor een feest. Dan is het toch net wat rommeliger dan nu.”

Vrijblijvend sfeer proeven
Om de zoektocht voor tienduizenden bruidsparen te vereenvoudigen organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks meerdere  malen de Open Toptrouwlocatie Routes. Op deze dagen opent een diversiteit aan  trouwlocaties , verspreid door het hele land, de deuren voor aanstaande bruidsparen. Zo kunnen bruidsparen vrijblijvend en zonder afspraak bij verschillende locaties rondkijken en de sfeer proeven.DSC_0030

Meer van Locatie adviseurs

Comments are closed.

Tip onze redactie

Heb je suggesties voor onze blog? Tip onze redactie op info@weddingplanner.nl

Contact

Weddingplanner.nl is onderdeel van TopTrouwlocaties.nl.

Contactgegevens:
Franz Zieglerstraat 34D
1087 HN Amsterdam
T 085 2 735 735
E info@weddingplanner.nl

Volg ons op: